Mergi la conţinutul principal

Primarul Marian Dragomir nu vrea alei pietruite în Parcul Monument

* edilul-şef a vorbit recent despre faptul că a început deja toaletarea şi amenajarea zonei de vegetaţie din spatele Parcului Monument în încercarea de a schimba aspectul total neîngrijit al zonei * întrebat totuşi dacă nu s-ar preta mai bine alei pietruite în zonele cu spaţiu verde, Dragomir a explicat că reţeta privind turnarea de asfalt în parc a funcţionat foarte bine până acum şi că are de gând să o păstreze

 

 

 

 

Aleile din Parcul Monument trebuie să fie asfaltate, consideră primarul Marian Dragomir. Acesta a vorbit, recent, despre lucrările de amenajare care au început în zona dinspre „Drumul Hoţilor”, precizând că aspectul zonei se va schimba aproape în totalitate şi că va fi mult mai îngrijit. Întrebat de jurnalişti dacă nu ia în calcul amenajarea aleilor cu pietriş, în aşa fel încât aspectul parcului să fie uşor distinct faţă de peisajul urban, aşa cum se întâmplă în multe zone din ţările vestice, primarul a declarat că o astfel de abordare nu ar fi pe gustul tuturor. Dragomir chiar a dat ca exemplu mamele cu copii, care ar întâmpina un real disconfort dacă ar trebui să meargă prin zone cu pietriş. Primarul a punctat că reţeta privind turnarea de asfalt pe aleile din parc a funcţionat foarte bine până acum, astfel că nu are de gând să o schimbe.

”Noi nu vrem să facem alei cu pietriş în Parcul Monument, ca urmare a faptului că toţi oamenii care locuiesc pe străzi cu pietriş sau cu pământ, vor străzi asfaltate. La fel şi mămicile când se plimbă în Parcul Monument vor să aibă asfalt, să poată să meargă fără să îşi strice încălţămintea sau să zdruncine prea mult copiii în cărucior. Şi considerăm că aleile din Parcul Monument, dacă vor fi făcute la fel ca şi celelalte din asfalt, vor fi super ok”, a declarat Dragomir.

Edilul-şef a afirmat că reamenjarea Parcului Monument ar trebui să fie gata undeva în iarna acestui an.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro