Mergi la conţinutul principal

Primarul Marian Dragomir, ales președintele organizației Municipale a PSD Brăila

* edilul-șef Marian Dragomir, singurul candidat pe funcție, a fost ales cu unanimitate de voturi președinte al organizației Municipale a PSD Brăila, astăzi, în cadrul Conferinței de alegeri ce a avut loc la Regal Events Ballroom * prim-vicepreședinte al organizației a fost ales viceprimarul Alexandru Jantea * cum pentru întreg biroul politic a fost vorba despre câte un singur candidat pe funcție, votul a fost deschis, prin ridicarea mâinii

 

 

 

Primarul Marian Dragomir este începând de astăzi președintele organizației municipale a PSD Brăila pentru următorii patru ani. Asta s-a decis în cadrul Conferinței municipal de alegeri ce a avut loc la ora 16:00, la Regal Events Ballroom. Cum era de așteptat, nu au existat surprize la aceste alegeri. Dragomir a fost singurul candidat pe funcție și a fost ales cu unanimitate de voturi. De altfel, cum niciunul dintre cei care au candidat pentru vreo funcție nu au avut contracandidat, la propunerea secretarului executiv al organizației județene a PSD, deputatul Florin Mircea, alegerile s-au desfășurat prin vot deschis, cu ridicarea mâinii.

Imediat după ce a fost ales, Dragomir a luat cuvântul pentru a le mulțumi colegilor pentru încrederea acordată.

”Mulțumesc, dragi colegi! Este un moment frumos. Continuăm în această echipă frumoasă. Vreau să vă mulțumesc mult pentru sprijin, pentru susținere și să vă asigur că împreună vom avea mai multe rezultate benefice în următoarele domenii: cea mai mare provocare rămâne cea administrativă. Să facem împreună cât mai multe lucruri frumoase în orașul nostru. A doua este una personală. Să avem o colaborare excepțională și ideile, propunerile care vin de la dumneavoastră să reușim să le implementăm tot în orașul nostru. Ultima este cea politică. Să câștigăm mereu alegerile cu scoruri cât mai bune. Să nu facem compromisuri. Să avem proiecte frumoase pe care brăilenii să le aprecieze. Să le transformăm în fapte și împreună să ne bucurăm de tot ceea ce este frumos în orașul nostru. Mulțumesc mult și succes tuturor!”, a declarat primarul.

 

Cine face parte din Biroul Politic al Municipalei PSD Brăila

Pentru funcția de prim-vicepreședinte a candidat viceprimarul Alexandru Jantea, de asemenea ales cu unanimitate de voturi.

Cele șapte posture de vicepreședinți au fost ocupate de: subprefectul Loredana-Virginia Badiu, consilierul municipal Sorin Eugen Boșneag, viceprimarul Doinița Ciocan, de asemenea de consilierii Florin Dumitru, Cornelia Neacșu, Răzvan Orzan și Dan Vărzaru.

Pentru funcția de secretar executiv al organizației a fost depus un singur dosar de către consilierul municipal Daniel Tudose, de asemenea ales fără probleme.

Membri în cadrul Biroului Politic al Organizației Municipale au fost aleși: consilierul Silvia Bobi, Leonard Buntea Bontaș, Adrian Mihai Goanță, Petru Gojan (consilieri municipali), Elena Viorica Grigore, Silvia Ichim, Sorin Oancea și membrii CLM Valentin Pătârlăgeanu și Cristiana Voineag.  

Conferința organizației județene a PSD Brăila va avea loc vineri, la ora 14:00, în aceeași locație.

 

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro