Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Primarul Cibu e inconjurat de un grup de interese de tip mafiot"

"Primarul Constantin Cibu este inconjurat de o clica de interese de tip mafiot ce are ca suprem argument politic calomnia desantata si insulta grosolana la adresa oricui indrazneste sa ridice glasul impotriva oligarhiei petroliberale". Afirmatiile apartin grupului de initiativa al Partidului Liberal Democrat Braila, condus de senatorul Dan Sabau. Intr-un comunicat remis la redactie, membrii grupului de initiativa ii avertizeaza pe braileni asupra pericolului care ii paste: "Urmare a nedemnelor atacuri aparute in presa in ultimele zile, noi, grupul de initiativa al PLD, ne vedem obligati sa exprimam profunda ingrijorare fata de maniera absolut politicianista in care regimul Cibu incearca sa-si acopere profunda incompetenta si totalul dispret fata de agenda democratilor, impotriva unor persoane pe spatele carora au acces la putere". Mai departe, grupul de initiativa explica ca "unul dintre motivele pentru care a fost necesara aparitia PLD este tocmai disocierea liberalilor onesti de grupul Cibu - Varga - Stancu - Ichim si acolitii, pradatori autentici ai banului public, “combinagii” profesionisti ai intereselor personale transpartinice, care au atins idealul comunist de a umple cu noroi sigla Bratienilor". In final, acestia adreseaza tuturor brailenilor cu vederi liberale indemnul de a li se alatura "in eforturile de inlaturare a gastii suspomenite, ce tine Braila departe de Romania, departe de Europa".
Contactat telefonic pentru a explica concret si cu argumente de ce anume il acuza pe primarul Cibu si clica de interese de tip mafiot din jurul acestuia, senatorul Sabau ne-a raspuns ca se refera la faptul ca Cibu nu face nimic pentru Braila si nu accepta nici macar ca altii sa faca: "In Braila vedem cu totii ca nu se intimpla nimic. Eu am adus cel putin doi investitori, unul in domeniul constructiilor, celalalt in domeniul fabricarii cimentului, si desi chiar Copos - la momentul respectiv - l-a sunat pe Stancu si i-a spus sa ii primeasca, Stancu si cu Cibu s-au inteles si nu au vrut sa auda de ei". Sabau a mai adaugat ca, personal, va putea dovedi ce face pentru Braila cind se va face baza NATO aici, cind se va construi spitalul regional, cind se va face aeroport la Braila, proiecte pe care spune ca le-a initiat si sustinut si pentru care a intervenit la Bucuresti.

"Nu vad care e problema lor"

Intrebat cum comenteaza acuzatiile care ii sint aduse de catre fostul coleg de partid, primarul Cibu s-a aratat amuzat de situatie: "La citi membri ai grupului de initiativa sint, deja mi se pare prea mare comunicatul de presa. In rest, pot sa va zic ca nu a venit nici un investitor din partea domnului senator, asa cum trebuie, la primar, sa ceara teren, autorizatii sau chestii din astea. Acesti investitori nu au existat decit in capul domnului senator. Oricum, cei din grupul de initiativa al PLD s-au autoexclus din PNL, noi nu mai avem nici o treaba cu ei. Nu vad care e problema lor. Daca mai continua in acest mod, poate se trezesc cu niste plingeri penale, ca de dovedit nu dovedesc nimic niciodata".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii