Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primaria nu mai are spatii disponibile pentru sedii de partid

Primarul municipiului, Constantin Cibu, declara ca a oferit un spatiu organizatiei PLD Braila, insa a fost refuzat, astfel incit considera incorect ca liderii liberal-democrati sa-i reproseze ca nu le-a oferit un sediu unde sa-si desfasoare activitatea. Cibu a mai spus ca daca vor sediu, organizatiile politice locale n-au decit sa inchirieze de la privati, pentru ca el nu are de unde sa le dea: "I-am propus lui Sabau un sediu, a refuzat, asta e! Noi nu avem la ora actuala spatii corespunzatoare, asa cum doresc toti sa primeasca. Din cauza retrocedarilor, spatiile ramase la primarie sint unele mai putin bune. E adevarat ca legea spune ca trebuie sa le dai spatiu, dar pe vremea cind a aparut aceasta reglementare, nu se punea problema retrocedarilor. Acum, majoritatea cladirilor au fost retrocedate, ce a ramas in patrimoniul Directiei noastre sint niste vechituri. Dar sint foarte multe spatii disponibile in municipiu la diferite firme private care inchiriaza birouri. Pot sa ia un astfel de spatiu. De ce trebuie neaparat sa le dea Primaria? Nu cred ca este mai ieftin la noi, ca si chiriile la primarie au crescut substantial. Singurii care profita si nu platesc nici un fel de chirie sint cei doi senatori, Aurel Simionescu si Dan Sabau. Simionescu a spus ca elibereaza biroul din Palatul Administrativ in urma cu citeva luni de zile, dar nu a facut-o, se pare ca s-a razgindit pe parcurs".
Amintim ca, in cursul saptaminii trecute, atit liderul PLD Dan Sabau, cit si cel al PIN, Cozmin Gusa, s-au plins ca Primaria refuza sa le dea spatii pentru sediu, desi legea o obliga sa faca acest lucru.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii