Mergi la conţinutul principal

Primaria, luata la intrebari de parlamentarii PSD

Asa cum au anuntat, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la inceputul acestei saptamini, senatorul PSD, Aurel Simionescu, si colegul acestuia de partid, Mihai Tudose, au inaintat miercuri primarului Constantin Cibu o adresa in care au solicitat informatii despre lucrarile de reabilitare a infrastructurii, desfasurate in municipiu, precum si despre situatia ajutoarelor primite pentru inlaturarea efectelor inundatiilor din luna iulie. Astfel, in ceea ce priveste situatia lucrarilor de reabilitare din municipiu, cei doi parlamentari au solicitat informatii cu privire la temeiul legal in care au fost initiate lucrarile de refacere a Bulevardului Independentei si a strazii Plevna si despre modul de atribuire a lucrarilor si societatea careia i-au fost incredintate acestea. De asemenea, au cerut informatii despre graficul de lucrari cu termenele de realizare, precum si despre costul total al lucrarilor si masurile asiguratorii prezentate in contractele incheiate pentru neindeplinirea in termen a lucrarilor sau pentru neindeplinirea calitatii corespunzatoare a acestora. Referitor la sprijinul obtinut de Primarie si CLM pentru inlaturarea efectelor inundatiilor de acum doua luni, Simionescu si Tudose au solicitat date despre suma totala colectata de catre Primarie, sursele din care a fost colectata aceasta, o situatie precisa a ajutoarelor materiale primite si baza pe care au fost distribuite acestea. Mai mult, cei doi parlamentari doresc sa afle cum s-a facut receptia lucrarilor deja efectuate la parcarile din municipiul Braila, mai ales a celei situate pe B-dul Al.I. Cuza, in dreptul magazinului Winmarkt. Totodata, acestia sint interesati daca s-a respectat profilul drumului si "daca s-a observat ce masuri s-au luat, deoarece in cazul unor precipitatii mai abundente, parcarea este complet acoperita de apa".
Tot referitor la parcari, de data aceasta Simionescu si Tudose solicita primarului informatii despre eficienta economica a acestora, cit anume s-a incasat pina acum si cit din aceasta suma a revenit Primariei. De asemenea, acestia mai cer informatii si despre costurile cu angajatii serviciilor publice care asigura intermedierea dintre platitor si aparatul de taxat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu