Mergi la conţinutul principal

Primaria a cheltuit circa 60% din cele 7 milioane alocate pentru investitiile in sistemul local de termoficare

Conducerea Primariei a anuntat ca a cheltuit mai mult de jumatate din cele aproape 7 milioane de lei alocate de Guvern modernizarii si reabilitarii sistemului local de termoficare. Dupa cum ne-a declarat viceprimarul Lucian Tilea, cel care are in competenta operatorul local de termoficare - beneficiarul lucrarilor ce se executa cu finantarea de la Guvern - pina la acest moment, s-au cheltuit deja 4 - 4,5 milioane cu achizitia de materii prime, materiale si componente de instalatii, inclusiv tevi preizolate, necesare efectuarii celor doua componente investitionale finantate prin alocarea a 7 milioane. "Acum incep si lucarile de reabilitare si modernizare a CET II Braila si a sistemului centralizat de transport si distributie prin puncte termice, cu transformarea a 27 de centrale termice in puncte termice pentru alimentarea cu energie termica a consumatorilor din municipiu, situatii in care vor veni spre decontare bonurile de manopera aferente lucrarilor", ne-a declarat Tilea. De asemenea, sursa citata a adaugat ca, desi mai sint doar citeva zile pina la 15 decembrie - termenul limita de finalizare a lucrarilor si de cheltuire a celor 7 milioane - exista sanse reale de a fi cheltuite in intregime fondurile alocate de Guvern.
Reamintim ca la finele lunii trecute, Primaria a semnat contractul de achizitie de lucrari publice cu "Elsaco" - Botosani, firma care a adjudecat licitatia organizata pentru cheltuirea fondurilor de circa 7 milioane alocate de Guvern pentru finantarea unor investitii in sistemul centralizat de termoficare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro