Mergi la conţinutul principal

Primaria are planuri de zeci de milioane de euro pentru oras

Astfel, conform informatiilor oferite de viceprimarii Doinita Ciocan si Stanel Necula, primul proiect are in vedere reabilitarea si dotarea cu echipament specific a corpurilor D, E si F ale Centrului de Asistenta Paleativa "Sf. Maria", proiect in valoare de 3.423.000 de lei si care este posibil sa se demareze la inceputul lunii iunie.
Cel de-al doilea proiect major este cel de reabilitare si modernizare a strazii Grivita, proiect evaluat la 23.500.000 de lei. "Proiectul se afla in faza in care trebuie evaluat de catre ADR si apoi trimis Ministerului Dezvoltarii Regionale pentru avizare. Este vorba de realizarea a patru benzi de mers, acolo unde se poate. Evident, in unele locuri este imposibil, in altele va fi nevoie sa se faca niste taieri de copaci, dar noi speram sa iasa bine", a declarat ieri vicele Necula. Acesta a mai adaugat ca tot in planul Primariei este si obtinerea finantarii pentru reabilitarea Bulevardului Dorobanti, un proiect complex, care se ridica la 23 de milioane de euro. "Noi speram sa obtinem macar finantare anul acesta si sa pornim lucrarile anul viitor. A fost nevoie sa il impartim in trei proiecte, unul pe mediu, unul pe infrastructura si unul pe dezvoltare urbana, pentru ca valoarea era prea mare. Repet, speram sa avem raspunsul legat de finantare anul acesta", a punctat Necula. La randul sau, Doinita Ciocan a subliniat faptul ca se intentioneaza, de asemenea, reabilitarea a patru scoli si construirea a 32 de apartamente sociale in Lacu Dulce. "Saptamana trecuta am avut licitatia pentru proiectul tehnic destinat construirii a 32 de unitati locative sociale in Lacu Dulce, sa vedem ce facem mai departe. Luni vom preda inca 15 apartamente ANL in Brailita. Incercam sa punem lucrurile in miscare", a mai precizat Ciocan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro