Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prima infringere dupa opt etape

Fara trei titulari, Smeu accidentat, Rosu suspendat pentru cumul de cartonase galbene, Bulancea internat la urgenta cu afectiuni renale si alti patru jucatori la limita suspendarii, tot pentru cumul de cartonase, Petrolul a avut cel putin doua ocazii de a deschide scorul in primele 14 minute ale partidei cu Aurora 23 August.
Petrolistii au dominat in aceasta perioada si au creat panica in careul advers insa la sutul lui Neta (min. 10) portarul gazdelor, Siminiceanu, a respins in extremis si tot el a reusit sa blocheze la radacina barei mingea sutata de Berceanu.
Gazdele au tras un semnal de alarma in minutul 13, cind Pena i-a incercat vigilenta lui Cristea pentru ca in minutul urmator acelasi atancant al Aurorei sa deschida scorul. Pena a patruns printre fundasii centrali ai Petrolului, taxindu-le iesirea gresita la ofsaid si a sutat fara sperante pentru portarul brailean.
Vasilica Gheorghe a fost la un pas de a restabili egalitatea in minutul 16 insa mingea sutata de el din lovitura libera a zguduit bara transversala a portii gazdelor.
Pentru aproximativ opt minute, jocul s-a derulat la mijlocul terenului dupa care, la prima actiune a gazdelor, tabela s-a modificat din nou. Ilcu a centrat de pe partea dreapta si Bardu a inscris pentru 2-0.
Scorul se putea mari doua minute mai tirziu, dar portarul Cristea a avut o interventie salutara, blocindu-l in extremis pe autorul primului gol.
Oaspetii se pot plinge in aceasta parte a meciului si de nesansa, de moment ce in minutul 30 bara l-a salvat din nou pe Siminiceanu, la sutul lui Bandarica din opt metri. Tot Bandarica (min. 38) a sutat inselator din lovitura libera, dar portarul gazdelor a fost la post.
Aurora 23 August a dominat finalul primei reprize, Cristea (min. 40) a mai avut o interventie foarte buna la Bardu, dar nu s-a mai putut opune in ultimul minut de joc la sutul aceluiasi jucator, dupa o centrare ideala a lui Chiper.

Oaspetilor le-a fost anulat un gol in partea secunda

La cinci minute de la reluare, Neta a incercat o executie tehnica foarte pretentioasa insa mingea trimisa cu calciiul de el a fost retinuta cu usurinta de Siminiceanu. Si cu toate ca Petrolul a fost echipa mai activa, tabela s-a modificat din nou in favoarea gazdelor, Pena (min. 55) reusind sa trimita in plasa mingea ajunsa la el dupa mai multe pase gresite de o parte si de alta.
Din minutul 56 Dumitru Bulancea l-a trimis in avanposturi si pe Zainea, iar actiunile petroliste au devenit mai periculoase.
Emil Cristian a reusit sa marcheze in minutul 65 insa arbitrul de centru a anulat golul pe motiv de ofsaid.
Zainea i-a dat destula bataie de cap lui Siminiceanu in minutul 70, iar cinci minute mai tirziu portarul gazdelor a facut eforturi disperate pentru a scoate de la vinclu mingea trimisa cu capul de Berceanu.
Dominarea petrolista s-a concretizat pentru prima data in minutul 76, cind Bandarica a fost oprit prin fault in careul advers si tot el a transformat penalty-ul acordat oaspetilor.
Dupa numai patru minute Bosoi a prins un sut de la 16 metri si l-a invins din nou pe portarul Aurorei stabilind totodata si scorul final.
"Ghinionul ne-a urmarit in acest meci. Am ratat citeva ocazii bune si de doua ori bara a salvat gazdele. La un moment dat am avut sase juniori in teren, iar jocul nostru nu a avut de suferit. Este al doilea meci pe care il pierdem in retur, iar eu consider ca bilantul este bun daca avem in vedere faptul ca am obtinut trei egaluri si o victorie in deplasare si alte patru succese pe teren propriu" a declarat, la finalul partidei, presedintele Petrolului, Iancu Teodorescu.
Petrolul: Cristea - Tudor, Zainea, Em. Cristian, Stanciulescu - Moldoveanu (min. 82: Costea), V. Gheorghe, Bosoi, Bandarica (min. 80: Costache) - Neta (min. 70: Bratu), Berceanu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii