Mergi la conţinutul principal

Prima ediţie a “Cupei Primăverii” la hochei pe gheaţă are loc sâmbătă, la Brăila

• organizatori sunt Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, Primăria Brăila şi clubul “Sport Plus Brăila” • fiecare club participant va primi cinci rânduri de echipament complet de hochei pe gheaţă

 

Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă în colaborare cu Primăria Brăila şi clubul “Sport Plus Brăila”, organizează sâmbătă, 24 februarie 2018, începând cu ora 11.00, la patinoarul din Brăila, Cupa Primăverii, un turneu cu 150 de participanţi, băieţi şi fete, la două categorii de vârstă, U8 şi U10.

Şi-au anunţat participarea următoarele cluburi: CSM Dunărea Galaţi cu 5 echipe,  ASC Corona Braşov cu 2 echipe, Husky Bucureşti cu 2 echipe, Sport Plus Brăila cu 2 echipe, iar Viitorul Hocheist împreună cu Olimpia Ploieşti vor alinia 3 echipe. Astfel că la fiecare categorie de vârstă se vor alinia la start câte 7 echipe.

“Competiţia de la Brăila va fi percepută ca o sărbătoare a hocheiului juvenil. Facem propagandă acestui frumos sport care este din ce în ce mai apreciat şi care este pe cale să redevină ceea ce a fost nu de mult. În total, estimăm că la Brăila, începând cu ora 11.00 şi până în jurul orei 16.00, se vor întrece aproximativ 150 de mici hocheişti din ţară”, a declarat Costi Baciu, preşedintele clubului “Sport Plus Brăila”.

Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă va suporta costurile cu transportul şi masa pentru echipele participante. La prima ediţie a Cupei Primăverii, forul de la Bucureşti va premia fiecare club participant cu câte cinci rânduri de echipament complet de hochei pe gheaţă, mai precis cu patine, apărători, pantaloni, umerar, cotiere, mănuşi şi căşti. În total, FRHG va acorda 30 de rânduri de echipament de hochei pe gheaţă complet. De asemenea, va acorda fiecărui sportiv o medalie de participare şi o cupă a primăverii.

Intrarea va fi liberă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro