Mergi la conţinutul principal

Prima competiţie de kaiac-polo a fost o reuşită

Sâmbăta trecută, de la ora 17.00, brăilenii au asistat pentru prima dată la o demonstraţie de kaiac-polo, o inedită acţiune la care au participat 20 de sportivi, dintre care 15 au concurat efectiv. Evenimentul sportiv organizat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila în colaborare cu ACS Lotca, Academia Olimpică Română - filiala Brăila şi Clubul Sportiv Municipal Brăila cu prilejul "Zilei Dunării" s-a desfăşurat sub titulatura "Spirit Olimpic pentru o Dunăre Vie". Cei 15 sportivi au fost împărţiţi în cinci echipe, s-au înfruntat în trei meciuri a câte două reprize de 10 minute fiecare. La final, locul întâi a fost adjudecat de echipa numărul cinci, formată din Ciprian Sârbu, Cristian Ene, Gheorghe Viliman şi rezerva Paul Musceleanu. Pe locul secund s-a clasat echipa numărul trei, în componenţa Victor Săraru, Ştefan Mureş, Dragoş Voicilă şi rezerva Alexandru Boţoroga, iar locul al treilea a fost obţinut de echipa numărul patru, formată din Cătălin Nicolae, Robert Calaver, Victor Văsii şi rezerva Adelin Neculai. Participanţii au primit medalii din partea clubului ACS Lotca şi tricouri din partea DJST.
"A fost o reuşită din punctul meu de vedere. Cu toate că pentru prima dată s-a făcut o demonstraţie de kaiac-polo la Brăila numărul spectatorilor a fost destul de mare, iar copiii s-au distrat pe cinste. Au participat sportivi ai secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila şi simpatizanţi ai kaiacului care aveau deja noţiuni despre acest sport. La naţionalele de acum doi ani de la Bascov am asistat la o competiţie de acest gen între o echipă a Italiei şi una din Iaşi, iar la finalul ei şi sportivii noştri au urcat în acele ambarcaţiuni şi s-au distrat puţin. Anul trecut, 12 sportivi ai secţiei noastre au participat la Cheile Grădiştei la o pregătire specifică, aşa că mulţi dintre participanţi cunosc regulile din kaiac-polo. A fost o competiţie reuşită, pe care ne dorim să o repetăm şi la anul", a declarat antrenoarea emerită Florentina Ion, cea care a coordonat această acţiune sportivă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro