Mergi la conţinutul principal

Primăria pune la dispoziţie un autobuz pentru patinoar

• este vorba despre modificarea temporară a traseului nr. 34 pentru a ajunge şi pe strada Vadul Schelei, respectiv la patinoarul artificial al Primăriei • decizia a fost luată în cadrul unei şedinţe extraordinare a CLM Brăila

 

Municipalitatea a decis să asigure transportul cu autobuzul către patinoarul artificial, care s-a redeschis de curând. Este vorba despre un proiect de hotărâre aprobat, recent, de consilierii municipali, în cadrul unei şedinţe extraordinare a CLM, privind modificarea temporară a traseului de transport public local de călători nr. 34.

Potrivit proiectului aprobat de membrii CLM Brăila, traseul respectiv va fi deservit de 3 autobuze, cu o capacitate de 50-70 de locuri. Ei bine, din raportul proiectului aflăm că: “Având în vedere faptul că în perioada sezonului rece se deschide Patinoarul Artificial situat pe Vadul Schelei nr. 18, Serviciul de Utilitate Publică de Administrare şi Gospodărire Locală Brăila a solicitat operatorului de transport public de călători SC Braicar SA Brăila prelungirea unui traseu de autobuz astfel încât să faciliteze accesul utilizatorilor care nu deţin un mijloc de transport propriu către acest obiectiv”.

Astfel, s-a propus modificarea parţială a traseului nr. 34 pe tronsonul cuprins între Strada Griviţei şi strada Oituz, astfel încât să asigure accesul publicului, în condiţii de siguranţă la patinoar, pe toată perioada funcţionării acestuia. Traseul este următorul: strada Griviţa - Calea Galaţi - Bulevardul Alexandru Ioan Cuza - Bulevardul Panait Istrati - strada Vadul Schelei - strada Oituz (vezi foto pentru traseul complet).

Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro