Mergi la conţinutul principal

Primăria Municipiului şi Prefectura fac angajări

• Primăria are nevoie de doi inspectori asistenţi şi de un şef de serviciu, în timp ce Prefectura angajează patru consilieri • pentru a ocupa aceste posturi, candidaţii trebuie să aibă studii superioare în anumite domenii

 

Angajări la început de an în administraţie. Două instituţii, Primăria Municipiului Brăila şi Instituţia Prefectului, au scos şapte posturi vacante la concurs, iar  pentru ocuparea funcţiilor candidaţii trebuie să aibă studii superioare.

Spre exemplu, Primăria organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi, din care două posturi de inspector asistent la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP)- Biroul de Evidenţă Informatizată a Persoanelor şi unul de şef serviciu la Direcţia de Cultură, Învăţământ, Sport şi Turism - Serviciul Învăţământ, Sănătate, Culte, Cultură, Organizare Evenimente, Relaţii cu ONG-uri, Minorităţi şi Sport. Condiţiile de participare pentru cele două posturi de inspector asistent la SPCLEP sunt următoarele: studii superioare în domeniile ştiinţe administrative, ştiinţe juridice sau ştiinţe economice, vechime în specialitatea studiilor de minimum 1 an, cunoştinţe de operare PC - nivel mediu, abilităţi de comunicare, rezistenţă la stres, lucru cu publicul, deplasări în teren. Dosarele de concurs se depun până cel târziu 6 februarie, iar cunoştinţele de operare pe calculator vor fi verificate pe 18 februarie, la ora 12.00, la Colegiul Naţional “Gheorghe M. Murgoci”. Proba scrisă se va desfăşura pe 27 februarie, la ora 14.30, tot la Colegiul “Murgoci”. Ulterior, candidaţii care au trecut de cele două probe vor susţine şi un interviu, însă data şi ora nu se cunosc deocamdată. Pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu, candidaţii trebuie să aibă studii superioare în domeniile ştiinţe economice sau ştiinţe administrative - administraţie publică. De asemenea, trebuie să aibă cunoştinţe de operare pe calculator, dar şi studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Dosarele de înscriere se primesc până pe 6 februarie, urmând ca proba de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator să aibă loc pe 19 februarie, ora 12.00. Pe 25 februarie se va desfăşura proba scrisă, iar data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior. Mai multe detalii despre concursuri, dar şi despre conţinutul dosarului de concurs puteţi obţine de pe site-ul Primăriei Brăila ori la numărul de telefon 0239.694.944.

Prefectura angajează patru consilieri. Primul post scos la concurs este pentru consilier juridic asistent la Serviciul controlul legalităţii, a aplicării actelor normative şi contencios administrativ, Compartiment contencios administrativ. Persoanele interesate de această funcţie trebuie să aibă studii universitare în domeniul juridic şi vechime în specialitatea studiilor 1 an, apoi îşi pot depune dosarul de înscriere. Pe 15 februarie, la ora 11.00, va avea loc proba scrisă, iar data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior. Celelalte trei posturi vacante sunt: consilier juridic grad superior la Compartimentul controlul legalităţii şi a aplicării actelor normative, consilier asistent la Compartimentul structura de securitate şi consilier superior la Compartimentul Informatic.

Pentru funcţia de consilier juridic grad superior, candidaţii trebuie să aibă studii universitare în domeniul juridic şi minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor. Pentru consilier asistent, sunt necesare studii universitare în domeniul informatică şi o vechime de minimum 1 an în specialitatea studiilor, în timp ce pentru postul de consilier grad superior sunt necesare studii universitare în domeniul informatică, vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani şi cunoştinţe de operare pe calculator - nivel avansat.

Dosarele de concurs se depun până pe 6 februarie, iar proba scrisă se va susţine pe 20 februarie, la ora 12.00. În aceeaşi zi, dar începând cu ora 9.00, candidaţii pentru postul de consilier superior la Compartimentul Informatic vor trece printr-o probă eliminatorie de verificare a cunoştinţelor în domeniul IT. Mai multe detalii despre concurs puteţi găsi pe site-ul Instituţiei Prefectului Brăila sau la numărul de telefon 0239.693.900.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro