Mergi la conţinutul principal

Primăria ia în calcul mai multe posturi la «Seroplant» pentru cositori de iarbă

* primarul Marian Dragomir a abordat, recent, subiectul spațiilor verzi de la nivelul Municipiului care încă nu au fost toaletate și unde iarba a crescut destul de mult * acesta a afirmat că angajații ”Seroplant” acționează constant, însă ploile din ultima vreme au ajutat la creșterea ierbii * edilul-șef a punctat că ia în calcul suplimentarea de posturi pentru muncitori care să tundă iarba în oraș * cu toate acestea se acționează în anumite zone, o echipă a ”Seroplant” fiind surprinsă, miercuri, în timp ce tundea spațiile verzi în zona parcării din spatele blocurilor AF1, AF2 și AF3 din Obor

 

O problemă reclamată, recent, de brăileni este legată de iarba crescută peste măsură în anumite locuri din oraș. Subiectul a fost abordat de primarul Marian Dragomir în cadrul celei mai recente conferințe de presă pe care a susținut-o la Primărie. Acesta a precizat că angajații ”Seroplant” acționează constant, toaletează spațiile verzi și tund iarba, însă ploile din ultima vreme au ajutat foarte mult la regenerarea rapidă a acesteia. Edilul-șef a punctat că ia în calcul o modificare a organigramei ”Seroplant” astfel încât să fie activate șase posturi vacante pentru că este nevoie de mai mulți angajați care să se ocupe de spațiile verzi din Municipiu.

”Pe anumite zone, «Seroplant» a tuns iarba de patru sau chiar de cinci ori anul acesta. Dar știm cu toții că a plouat foarte mult. Am analizat faptul ca din posturile pe care Primăria Municipiului Brăila le are vacante - și sunt foarte multe - să direcționăm încă șase posturi la următoarea modificare a organigramei, către «Seroplant», către muncitori care să cosească iarba. Nu vor fi posturi de conducere, repet, vor fi doar posturi de muncitori și sunt din acele posturi vacante pe care le are Primăria Municipiului Brăila”, a declarat Dragomir.

Cu toate acestea, trebuie punctat că într-adevăr echipe ale ”Seroplant” acționează în anumite zone din oraș. De exemplu, miercurea trecută, doi muncitori au tuns iarba de pe spațiile verzi din parcarea proaspăt reamenajată din spatele blocurilor AF1, AF2, AF3 din cartierul Obor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro