Mergi la conţinutul principal

Primăria Brăila a stabilit amplasamente de distribuire a apei potabile și puncte de prim ajutor pe caniculă

• este vorba de șapte amplasamente de distribuire a apei potabile și locuri de odihnă și alte cinci amplasamente unde se poate primi și asistență medicală • este vorba de Primăria Municipiului Brăila, Evidența Populației, Piața Halelor, Teatrul „Maria Filotti” și Serviciul Taxe și Impozite, de pe B-dul Independenței 

 

Marți, 4 iulie, Primăria Brăila a stabilit amplasamentele de distribuire a apei potabile, locuri de odihnă și asistență medicală pe vreme de caniculă, conform unui tabel întocmit de Comitetul Local pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului Brăila. 

Astfel, după ce, încă de la începutul săptămânii, au fost înregistrate 36-37 de grade C în municipiu și județ, municipalitatea a decis stabilirea unor amplasamente de distribuire a apei potabile în spații publice ale instituțiilor subordonate autorității locale, locuri de odihnă și asistență medicală. Aici pot veni brăilenii care, pe stradă fiind, vor să bea apă sau să se adăpostească de soarele nemilos sau cei care simt că li se face rău din cauza căldurii excesive.   

Aceste amplasamente sunt: Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (Evidența Populației, B-dul Cuza nr. 134), Primăria Municipiului Brăila (Piața Independenței nr. 1), Piața Halelor (Strada 1 Decembrie 1918), Teatrul „Maria Filotti” (Strada Mihai Eminescu nr. 2), care poate asigura asistență medicală doar sâmbăta și duminica și Serviciul Impozite și Taxe (B-dul Independenței nr. 65, fost Liceu Forestier), care poate asigura asistență medicală de luni până vineri.

Pe lângă cele de mai sus, au mai fost organizate alte șapte amplasamente unde se poate bea un pahar cu apă și unde se pot adăposti cei care au probleme de la temperaturile extreme înregistrate (fără a putea fi asigurată și asistența medicală): Piața Concordia, Piața Săracă, Piața Viziru, Piața Microhală, Grădina Zoologică de pe Șoseaua de Centură, SUPAFLC (fost DSP, Strada Mihai Eminescu nr. 27) și Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Brăila (Strada Școlilor nr. 64).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro