Mergi la conţinutul principal

Primăria ar putea prelua Orăşelul Copiilor din Parcul Monument

• asta a anunţat, ieri, primarul Marian Dragomir, în cadrul şedinţei CLM Brăila, cu precizarea că ar vrea să elimine taxa de intrare şi să modernizeze părculeţul de joacă

 

Primarul Marian Dragomir a anunţat că vrea să modernizeze Orăşelul Copiilor din Parcul Monument şi să elimine taxa de intrare.

Mai exact, consilierii municipali au dezbătut şi aprobat, ieri, în cadrul şedinţei ordinare a CLM Brăila, un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Serviciului de Utilitate Publică de Administrare şi Gospodărire Locală Brăila (SUPAGL), pe anul 2017. Pe scurt, este vorba despre alocarea a 83.000 lei suplimentar, astfel încât SUPAGL să obţină autorizaţia ISU pentru obiectivul - patinoar artificial. Ei bine, la acest punct, consilierul municipal PND, Bogdan Botea, a comentat faptul că municipalitatea alocă foarte puţini bani pentru modernizarea parcurilor de joacă din oraş.

Edilul-şef Marian Dragomir a ţinut să precizeze că este de acord cu punctul de vedere al consilierului, făcând precizarea că are în plan să aloce fonduri suplimentare acestui segment la proxima rectificare de buget. Tot cu această ocazie, primarul a vorbit despre preluarea Orăşelului Copiilor din Parcul Monument de la Societatea de Administrare a Pieţelor şi Târgurilor (SC APT) Brăila şi modernizarea acestuia în viitorul apropiat.

“Avem o singură problemă, faptul că unele dintre societăţi consideră că acel câştig pe care îl au din aceste licitaţii este insuficient şi vor să câştige mai mult. În concluzie, vom veni la rectificarea de buget cu sume mult mai mari pentru parcurile de joacă. Şi nu vă ascund faptul că la o şedinţă viitoare intenţionăm să preluăm de la Administraţia Pieţelor parcul de joacă din Parcul Monument, astfel încât să nu mai avem acces doar cu plata unei taxe  - chiar dacă este una modică -, în acel parc de joacă. Primăria Municipiului să poată să investească acolo în realizarea unui parc foarte mare. Consider că va putea fi anul viitor în execuţie şi că va fi unul dintre cele mai moderne parcuri din Municipiul Brăila şi poate chiar şi din zonă”, a afirmat Dragomir.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro