Mergi la conţinutul principal
Expoziția celor mici și talentați

"Prietenii lui Moș Crăciun" la Biblioteca Județeană

* evenimentul a fost organizat de Biblioteca Județeană "Panait Istrati" și Liceul de Arte "Hariclea Darclée" Brăila * expoziția, vernisată în Spațiul Expozițional din Parcul Bibliotecii Județene, va putea fi vizitată până pe 5 ianuarie 2022

 

Vernisaj al liceenilor de la clasele primare ale Liceului de Arte "Hariclea Darclee" Brăila, îndrumați de șapte profesori și artiști plastici brăileni.   

Astfel, Biblioteca Județeană "Panait Istrati" și Liceul de Arte "Hariclea Darclée" Brăila au organizat în ziua de joi, 23 decembrie, începând cu ora 10.00, vernisajul expoziției de artă plastică "Prietenii lui Moș Crăciun". Evenimentul s-a desfășurat în Spațiul Expozițional din Parcul Bibliotecii Județene "Panait Istrati" și a fost prezentat de prof. Elisaveta Volcu, artist plastic brăilean.

Potrivit organizatorilor, expoziția "Prietenii lui Moș Crăciun" cuprinde lucrări cu tematică de iarnă realizate de elevii claselor a I-a B, a II-a B, a III-a B și a IV-a B de la Liceul de Arte "Hariclea Darclee" Brăila. Profesorii care i-au coordonat pe talentații copii sunt: Elisaveta Volcu, Marilena Ioanid, Simona Seciu, Plopeanu Geanina, Mădălina Tarachiu, Dorina Damian, Ionela Badalache.

"Vă așteptăm să admirați colajele cu lucrări expuse până pe 5 ianuarie 2022 și vă urăm ca Sărbătorile Crăciunului și Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun!", au spus organizatorii evenimentului de joi, de la Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila imediat după vernisajul celor mici de la "Arte".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro