Mergi la conţinutul principal

Prevenirea delincvenței juvenile în şcoli

activitățile derulate au vizat măsurile stabilite prin Planul Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranța școlară, implementat la nivelul județului Brăila prin structurile abilitate

 

Polţiştii au stat de vorbă cu elevii! În perioada 27-28 martie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brăila – Biroul Siguranța Școlară și Poliției Municipiului Brăila – Biroul Proximitate au desfășurat o serie de activități în unitățile de învățământ și zona adiacentă acestora. S-au desfăşurat activităţi pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță, necesar derulării în bune condiții a procesului de învățământ. „Polițiștii de siguranță școlară și de proximitate au acționat, în baza Planului Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranța școlară, pe linia prevenirii şi combaterii absenteismului şcolar și a delincvenței juvenile, în scopul identificării şi remedierii eventualelor nereguli din unitățile de învățământ verificate. relaționat cu conducerile unităților școlare”, au precizat polițiștii.

Cu acest prilej, polițiștii de siguranță școlară și de proximitate au fost prezenți, în perioada amintită, în  Școala Gimnazială ”Al. I. Cuza” Brăila, Școala Gimnazială ”Dimitrie Cantemir” Brăila, Școala Gimnazială ”Fănuș Neagu” Brăila, Școala Gimnazială ”Nikos Kazantzakis” Brăila, Liceul Teoretic ”Mihai Sebastian” Brăila, Colegiul Național ”Ana Aslan” Brăila și Liceul cu Program Sportiv Brăila.

Activitățile derulate au vizat măsurile stabilite prin Planul Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranța școlară, implementat la nivelul județului Brăila prin structurile abilitate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro