Mergi la conţinutul principal

Preturile medicamentelor nu vor creste pina la 30 septembrie

Din discutiile care au avut loc intre reprezentantii Ministerului Sanatatii si distribuitorii de medicamente a reiesit ca, atit in depozitele distribuitorilor, cit si in farmacii exista stocuri din principalele medicamente aferente programelor nationale de sanatate.
Pe baza analizei si evaluarii stocurilor si preturilor, la intilnirea din 24 iulie partile au acceptat ca pina la 30 septembrie a.c. sa se mentina preturile aferente stocurilor existente si utilizarea acelorasi adaosuri la distribuitori si in farmacii, pina la epuizare, dar nu mai tirziu de 30 septembrie.
In tot acest timp, distribuitorii vor fi parte in consultarile si in grupul de lucru constituit cu producatorii internationali, in vederea realizarii noii metodologii de calcul a pretului la medicamente si incheierii unui memorandum intre MSP si operatorii din lantul farmaceutic.
Totodata, partile s-au angajat sa incheie un acord cu o noua metodologie pina la 15 septembrie 2008.
Ca urmare a celor stabilite, distribuitorii vor incepe aprovizionarea farmaciilor cu medicamentele incluse in programele nationale de sanatate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB