Skip to main content

Presedinte acuzat ca si-a achitat obligatiile personale din banii asociatiei

Scandal in toata regula intr-un bloc din cartierul Hipodrom. Un proprietar il acuza pe presedintele Asociatiei nr. 180, din care face parte, ca a folosit in scop personal banii membrilor. Reclamantul, Gellu Socol, proprietarul apartamentului nr. 80 din blocul G15, sustine ca presedintele i-ar fi platit din banii asociatiei o parte din despagubirile stabilite de instanta in cadrul mai multor procese intre cei doi, asta desi, spune el, s-au judecat ca persoane fizice. "Eu m-am judecat cu persoana fizica, nu cu asociatia de proprietari. Cu toate acestea, cind mi-a platit despagubiri, banii au venit prin mandat postal de pe adresa asociatiei si este mentionat in mod expres contul bancar al asociatiei, ceea ce nu mi se pare corect, chiar daca sumele nu sint mari, doar 800 lei. E drept ca pentru cea mai mare parte din despagubiri, circa 1.100 lei, venite tot prin mandat, apare ca expeditor presedintele asociatiei cu adresa dumnealui de acasa", ne-a declarat Socol.
De precizat ca litigiul dintre cei doi este strict de natura personala, fara nici o legatura cu calitatile de proprietar de apartament si presedinte de asociatie.
Si totusi, Socol suspecteaza ca presedintele incearca sa-si recupereze banii prin cresterea nejustificata a cheltuielilor cu intretinerea pentru apartamentul pe care reclamantul il are in proprietate.
Presedintele AP nr. 180 nu a fost de gasit pentru a comenta acuzatiile aduse.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu