Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Presa rusa nu crede in lacrimi

Presa rusa punea sub semnul Intrebarii, vineri, credibilitatea anuntului facut de Londra potrivit caruia autoritatile britanice au dejucat un complot terorist de mare anvergura, apreciind ca situatia Il avantajeaza pe premierul Tony Blair.
Cotidianul liberal Kommersant se Intreaba de ce premierul Tony Blair si presedintele american George W. Bush nu si-au Intrerupt vacantele In fata celor "mai grave amenintari de la sfirsitul celui de-al doilea razboi mondial Incoace".
"Intreaga lume este agitata, aeroporturile paralizate, dar ei (Bush si Blair) stau la soare. Ne imaginam ca ei nu se tem de un atentat In pregatire decit Intr-un singur caz: cind sint siguri ca acesta nu va avea loc", scrie cotidianul rus.
Cotidianul Vremia Novostei, care Il critica, de asemenea, pe premierul britanic pentru absenta sa din tara, apreciaza ca Tony Blair va profita din nou de aceste Imprejurari. "Vestea socanta Ii pica bine lui Tony Blair. Aceasta a deturnat atentia de la probleme dezagreabile precum razboiul din Irak", continua cotidianul.
Pentru Nezavissimaia Gazeta, ziarul opozitiei, evenimentele acestei saptamini "aduc noi argumente In favoarea Guvernului britanic, care vrea sa dea mai multa putere politiei si serviciilor speciale pentru a Intari controlul asupra imigrantilor".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii