Mergi la conţinutul principal

Premii multe pentru elevii braileni

In perioada 13 - 17 octombrie, la Braila au avut loc o serie de manifestari dedicate "Saptaminii educatiei rutiere", iar unitatile scolare au participat la diverse concursuri.
In competitia "Atentie la neatentie!" s-au inscris 18 echipaje de la Scolile "Fanus Neagu", "Mihai Viteazul", "Mihai Eminescu", "Dimitrie Cantemir", "Al. I. Cuza", "Aurel Vlaicu", "Waldorf", "Ecaterina Teodoroiu", "Anton Pann", "C. S. Aldea", nr. 5, nr. 24, nr. 22, nr. 10 si Liceul "Nicolae Iorga", LPS, Liceul de Arta "Hariclea Darclee" si Grupul Scolar "Anghel Saligny". Premiul I a fost adjudecat de Liceul "Nicolae Iorga", premiul II a ajuns la Scoala "Mihai Viteazul", iar premiul III la Scoala "Mihai Eminescu".
La concursul de desene si postere "O secunda pentru viata ta" s-au inscris 136 de lucrari la categoria "desene" si sapte lucrari la categoria "postere". La categoria "desene - prescolari", premiul I a fost adjudecat de George Lupu, de la Gradinita "Sf. Nicolae" si Viviana Anghel, de la Gradinita nr. 47. Pentru categoria "desene, clasele I - IV", premiul I a fost cistigat de Claudia Papenov, de la Gr. Sc. "Ana Aslan" si de Cristina Pisica de la Scoala nr. 10. La categoria "desene, clasele V - VIII, premiul I l-a cistigat Elena Malinchi, de la Scoala de Arte si Meserii Viziru si Iulia Panait, de la Scoala nr. 10. In ceea ce priveste sectiunea "postere", premiul I a fost adjudecat de Sabina Olteanu, Liceul de Arta "Hariclea Darclee".
Competitiile au fost organizate de Inspectoratul Scolar Judetean.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu