Mergi la conţinutul principal
Copii care ne fac cinste

Premii I pentru elevii brăileni talentați

• Simeon Andrei Ghindaru, elev în clasa a IV-a, la Școala Gimnazială „Fănuș Neagu”, a ocupat locul I la Festivalul Internațional de Interpretare Pian „Micul Virtuoz” • totodată, Flavian Alecse, elev al Școlii „Vespasian Lungu”, a obținut Premiul întâi la Concursul Interjudețean de Interpretare Muzicală „Iannis Xenakis” • Premii I, II și III au obținut alte trei eleve de la „Vespasian Lungu”, Giulia Orășanu, Elena-Alexandra Spînochi și Andreea Vizureanu, la Concursul Național de Muzică Populară „Cântec drag din plai străbun”

 

Premii I obținute în ultima perioadă de elevii brăileni talentați, participanți la concursuri și festivaluri naționale și internaționale de interpretare.

Astfel, cu ambiție, studiu și determinare, Simeon Andrei Ghindaru, elev în clasa a IV-a B (prof. Gianina Ciupitu), la Școala Gimnazială „Fănuș Neagru” Brăila, a obținut Locul I la Festivalul Internațional de Interpretare Pian „Micul Virtuoz”, de la București. Cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Concurs „Micul Virtuoz” s-a desfășurat, la jumătatea lunii mai a.c., în Sala de festivități a Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti” București, cu participarea a circa 120 de elevi din țară și din străinătate, de la Palate și Cluburi ale Copiilor. Concursul s-a desfășurat pe categorii de vârstă și ani de studiu. 

Premiul I la pian a fost obținut și de Flavian Alecse, elev al Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, clasa prof. Raluca Ciucă, la Concursul Interjudețean de Interpretare Muzicală „Iannis Xenakis”, ediția a V-a, care s-a desfășurat la Brăila, în perioada 5-6 mai 2023, concurs organizat de Liceul de Arte „Hariclea Darclee”.

Nu în ultimul rând, consemnăm aici premiile obținute de trei dintre elevele Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu”, clasa de canto popular a prof. Marieta Ion, la Concursul Național de Muzică Populară „Cântec drag din plai străbun”, ediția a XIX-a, care s-a desfășurat la Vaslui: Premiul I - Giulia Orășanu (categoria de vârstă11-13 ani), Premiul II - Elena-Alexandra Spînochi (categoria 14-17 ani) și Premiul III - Andreea Vizureanu (categoria 14-17 ani).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro