Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Premii cu ocazia zilelor Liceului Economic "Petre S. Aurelian"

La Liceul "Petre S. Aurelian" s-au sfirsit zilele de sarbatoare prin care a fost omagiat patronul spiritual. Evenimentele s-au incheiat ieri, cu festivitatea de premiere care a avut loc la ora 12.00 in aula Universitatii "Constantin Brancoveanu".
Cu aceasta ocazie in deschidere s-a facut o prezentare a tuturor manifestarilor desfasurate pe parcursul intregii saptamini.
De asemenea, directorul liceului, Anicuta Bartoc, a explicat ratiunea pentru care s-au organizat Zilele Liceului Economic "P. S. Aurelian" si a amintit citeva dintre momentele importante ale existentei liceului infiintat in anul 2000.
In final, cei mai talentati elevi au primit premii pentru prestatia lor la diferite concursuri. La concursul "Matematica fara probleme", premiul intii a fost cistigat de Ana Maria Cirnu. Iulia Nicoleta Georgescu a fost cistigatoarea marelui premiu la concursul "George Bacovia" (125 de ani de la nastere). Pe primul loc a ajuns prin concursul de Internet, Ana Maria Ivanus. Concursul de engleza a avut doi cistigatori, Alexandru Neacsu si Florin Sterian. In continuare marele premiu la concursul de referate despre istoria Brailei, a fost cistigat de Adrian Frigioiu, George Cioran si Florin Tanase.
Amintim ca in perioada 11 - 15 decembrie s-au desfasurat la liceu concursuri de matematica, eseuri, literatura, istorie, sport, momente artistice si o masa rotunda pe tema firmelor de exercitiu-un pas spre inceputul unei afaceri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii