Mergi la conţinutul principal

Premierul britanic pledează pentru rămânerea în UE

Şeful Guvernului a explicat că, dacă britanicii vor vota pentru ieşirea din Uniunea Europeană, va începe o perioadă de doi ani de negociere a strategiei de ieşire. Acest proces nu este o invitaţie de renegociere a condiţiilor pentru a rămâne, a subliniat el.
„Statutul nostru special (negociat la summitului de la Bruxelles- n.r.) înseamnă că Marea Britanie se poate bucura de ce este mai bun din ambele lumi", a explicat Cameron. El a adăugat că Londra poate profita, astfel, de aspectele europene care o avantajează, fără a fi nevoită să adere la cele cu care nu este de acord. Premierul a oferit ca exemplu faptul că Marea Britanie nu va adera niciodată la moneda euro.
Unul dintre principalele puncte negociate la Bruxelles se referă la limitarea accesului imigranţilor europeni, inclusiv români, la beneficiile sociale. „S-a spus că este imposibil să obţinem o schimbare reală în acest domeniu. Cu toate acestea, am reuşit", a spus premierul britanic David Cameron. „Am spus de la început că nu ar trebui ca oamenii să poată veni aici şi să primească acces imediat la sistemul nostru de beneficii sociale", a adăugat el.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro