Mergi la conţinutul principal

Premieră sportivă pentru Brăila

Sport Plus a organizat “Cupa Tigers-Sport Plus” • la competiţie au participat 14 echipe

 

Clubul Sport Plus a organizat sâmbăta trecută la patinoarul de la Grădina Mare prima competiţie de hochei pe gheaţă în Brăila. La acest eveniment inedit care a avut loc în oraşul nostru au participat şapte cluburi din ţară, în total 14 echipe s-au întrecut la Brăila la două categorii de vârstă, U 8 şi U 10. Tigers-Sport Plus Brăila a reuşit să arate şi acasă că este pregătiă de un mare campion, iar jucătorii au preluat spiritul lui, reuşind să nu cedeze decât într-un singur joc din cele patru disputate. “«Tigrişorii» au demonstrat că, în aproape un an de când au intrat pe gheaţă, se pot duela de la egal la egal cu toţi partenerii de întrecere. Ne mândrim că au venit spre hochei copii curajosi, cu calităţi pentru acest joc. Avem de muncă enorm, dar ducem cu entuziasm obiectivul de a construi generaţii de hocheişti în Brăila”, a punctat antrenorul Cătălin Geru.

Turneul brăilean s-a bucurat de un real succes, aprecierile venind din partea reprezentanţilor Federaţiei Romane de Hochei pe Gheaţă, dar mai ales din partea echipelor participante. Suntem în grafic. Am arătat ca o mare familie, deşi avem posibilităţi reduse. Copiii se comportă la înălţime, părinţii au arătat că se pot implica la nivel de voluntariat într-un mod demn de invidiat. Cred că am depăşit o ştachetă importantă în existenţa noastră. Mă bucur că autorităţile locale au avut reprezentare prin doamna viceprimar, Doiniţa Ciocan. Hocheiul devine un vector de imagine pentru Brăila şi trebuie să fie dezvoltat. Avem promisiunea că va fi sprijinit”, a declarat Constantin Baciu, preşedintele clubului Sport Plus Brăila. Turinado, Timo Serv-Ronţăilă, Frontera, Carrefour, au contribuit la reuşita premierei brăilene. Tigers-Sport Plus Braila va mai participa în următoarea perioadă la cel puţin trei turnee.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro