Mergi la conţinutul principal

Premieră în fotbalul şcolar brăilean

În perioada 27-29 martie Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila a organizat două etape de zonă la fotbal fete, competiţii aflate în calendarul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.
La fotbal fete gimnaziu, mediul urban-rural au participat campioanele judeţene din Brăila, Buzău, Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Vrancea.
La finalul competiţiei locul întâi i-a revenit echipei Şcolii gimnaziale din Chiscani pregătite de profesorul Lucian Virgil Urse. Campioana judeţului Brăila a învins cu acelaşi scor, 2-0, reprezentantele judeţelor Tulcea, Galaţi şi Vrancea şi cu 1-0, respectiv 2-0, la penalty-uri, echipele din Constanţa şi Buzău.
"Echipa Şcolii din Chiscani a produs o frumoasă surpriză, a încheiat neînvinsă competiţia şi şi-a asigurat calificarea la etapa naţională care va avea loc în perioada 14-17 mai la Bistriţa Năsăud", a precizat la finalul competiţiei inspectorul de specialitate, Dan Mihai Gheorghiţă.
"Suntem foarte bucuroşi de această performanţă, unică până acum la nivelul judeţului Brăila, la fotbal fete gimnaziu urban-rural şi sperăm că şi de acum încolo judeţul nostru o să obţină rezultate la fel de importante, fiindcă dispunem de tineri foarte talentaţi, dar care au nevoie foarte mare de ajutorul nostru, atât financiar cât şi moral. De asemenea, vreau să mulţumesc Inspectoratului Şcolar Judeţean şi Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Acestea au fost alături de noi şi au asigurat condiţii optime de desfăşurare a acestui turneu, lucru mai puţin întâlnit, din păcate, în alte judeţe", a declarat profesorul Mihai Anghel, directorul Şcolii din Chiscani.
Componenţa lotului echipei Şcolii Chiscani: portari - Mădălina Milea, Florentina Bălan, jucătoare de câmp - Corina Manole, Tatiana Menu, Ana Maria Ion, Doiniţa Neacşu, Teodora Olaru, Oana Horneţ, Georgiana Coltea, Alexandra Bogdan.

Locul al V- lea pentru echipa de la "Edmond Nicolau"

În aceeaşi perioadă, în sala de jocuri de la LPS Brăila a avut loc etapa de zonă la fotbal fete, competiţie rezervată echipelor de liceu.
Reprezentanta judeţului Brăila, echipa de la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau", pregătită de profesorul Nicuşor Baldovin, a câştigat un singur meci (3-1) în faţa reprezentantei judeţului Galaţi, toate cele trei goluri ale echipei brăilene fiind marcate de Cristina Ivan. Cu o victorie şi trei înfrângeri, brăilencele au încheiat turneul pe locul cinci.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro