Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Premiantii concursurilor judetene extracurriculare de muzica

In cadrul concursurilor extracurriculare de muzica usoara, populara si folk instrumentala, au fost premiati 26 de elevi si grupuri vocal-instrumentale.
La categoria muzica usoara au cistigat: Andreina Tabac de la Palatul Copiilor - premiul I, Valentin Vizireanu - premiul II si Valentin Staret - premiul III, amindoi de la Mircea Voda.
La categoria muzica populara clasele I - IV, pe primul loc s-a situat Iulian Turtoi de la Ciocile, pe locul II este Florin Bortan de la Grupul Scolar Insuratei, iar Georgiana Dumitru de la Chiscani a luat premiul III. La gimnaziu, premiul l a revenit Laurei Soga de la Scoala "Aurel Vlaicu", iar locul II l-a obtinut Roxana Florea de la Scoala "Ion Bancila". La muzica folk premiul I l-a obtinut tot Laura Soga de la Scoala "Aurel Vlaicu", iar locul II a revenit lui Cristian Dinu de la Liceul de Arta. La categoria grup folk pe primele doua locuri s-au situat "Minion" de la Palatul Copiilor, respectiv "Folk" de la scoala din Chiscani.
La categoria muzica instrumentala populara, clasele primare, s-au remarcat Grupul de acordeoane de la Palatul Copiilor si Iulian Larie de la Scoala "Nedelcu Chercea". La liceeni a fost premiat Ionel Leu de la Grupul Scolar Insuratei.
La categoria muzica instrumentala au cistigat primele trei locuri: Cristina Mototolea - Scoala "Ion Bancila", Andreea Selaru - Palatul Copiilor si Florin Gheorghe - Scoala "I. L. Caragiale".
La muzica vocal-instrumentala s-au remarcat Andreea Mircia de la Palatul Copiilor si grupul vocal-instrumental de la Scoala nr. 22.
Evolutiile elevilor au fost apreciate de juriul din care au facut parte profesorii Mariana Chirman si Ionel Filip de la Liceul de Arta "Haricleea Darclee". De mentionat ca unii elevi nu se pregatesc numai la scolile de unde provin, ci si la Palatul Copiilor, la cercurile specifice.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii