Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pregatirile pentru Zilele Brailei - pe ultima suta de metri

Municipalitatea braileana se pregateste intens pentru a serba, in perioada 13 - 15 august, Zilele Municipiului Braila. Desi pina in acest moment majoritatea detaliilor au fost puse la punct, problema cea mai mare este contractarea unui artist cunoscut sau a unei formatii pentru seara de 15, atunci cind sarbatoarea zilelor Brailei se va termina. Pentru a face cit mai mult pe placul cetatenilor si in special al tinerilor, Primaria a solicitat chiar un sondaj de opinie in rindul acestora pentru a afla care artist sau trupa ar incinta mai mult. Asa cum a declarat directorul Directiei de Programe din cadrul Primariei, Monica Popoaca, rezultatele au fost pe masura pretentiilor publicului: "In urma sondajului realizat de Consiliul Local al Tinerilor, in topul preferintelor brailenilor se afla Directia 5, Stefan Banica Jr., Cargo, Morandi, DJ Project. Din nefericire, o parte dintre acestia si-a confirmat deja prezenta la Festivalul de la Calatis care are loc in aceeasi perioada, asa ca devine destul de dificil sa-i contractezi. Cu toate acestea, nu vom dezamagi publiul si vom incerca sa le oferim un spectacol de clasa, sustinut de unul dintre preferatii lor".
In ceea ce il priveste, primarul s-a aratat de parere ca festivitatea de anul acesta va fi chiar mai reusita decit cea de anul trecut si ca brailenii vor fi si de aceasta data multumiti: "Se apropie Zilele Brailei. Exista deja un program schitat si care in mod sigur va suferi niste modificari. Au fost consultati tinerii sa vedem ce formatii le aducem. Vom colabora si cu Marina Militara, astfel incit anul acesta sa iasa si mai bine decit anul trecut. Tirgul de mestesugari se va organiza pe esplanda, si zic eu ca va iesi bine".
Directorul Monica Popoaca a mai adaugat ca, structurat pe zile, programul festivitatilor va cuprinde o seara traditionala, populara - cea de duminica, una dedicata tinerilor- cu Karaoke si discoteca in aer liber - cea de luni , si cea de inchidere, cu concertul mult asteptat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii