Mergi la conţinutul principal

Prefectura a făcut comandă pentru buletinele de vot de la Parlamentare

• nota de plată se va ridica la cel mult 144.500 lei, fără TVA, cu menţiunea că hârtia pentru tipar este asigurată de Imprimeria Naţională • ofertele trebuie depuse până la data de 3 octombrie

 

Prefectura judeţului Brăila a lansat în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) procedura de achiziţie publică pentru desemnarea firmei care va tipări buletinele de vot la alegerile parlamentare din decembrie, pentru judeţul nostru. Potrivit anunţului, procedura aleasă este cerere de ofertă / Procedură simplificată - într-o singură etapă, cu unic criteriu de selecţie “preţul cel mai scăzut”. Valoarea estimativă a contractului lansat în SEAP este de 144.516,3 lei, fără TVA, preţ sub nivelul căruia se aşteaptă oferte din partea firmelor interesate.

În total, este vorba despre aproximativ 657.490 de buletine de vot, pentru cele două capitole electorale: Camera Deputaţilor şi Senat.

Estimarea preţului pentru acest contract s-a făcut prin actualizarea cu indicele lunar al preţurilor de consum a preţului unitar plătit la alegerile din 2012 pentru un buletin de vot. Astfel, s-a ajuns de la 0,0296 lei/filă buletin de vot format A4 faţă-verso, cât s-a plătit în 2012, la valoarea estimată de 0,0314 lei/filă buletin, cât este estimarea în prezent. Numărul de buletine ce vor fi comandate este estimativ, pentru că volumul final al comenzii va fi comunicat la momentul semnării contractului, cu precizarea că fiecare buletin va avea între 6 şi 8 file. Mai trebuie adăugat şi faptul că hârtia necesară printării va fi asigurată de la Imprimeria Naţională. De asemenea, imprimarea, depozitarea şi transportul buletinelor de vot se va face cu pază de la Ministerul Administraţiei şi Internelor, cheltuielile de transport revenind prestatorului.

Ofertanţii trebuie să facă dovada că au mai derulat contracte care au avut ca obiect prestare de servicii de tipărire, iar asta, prin completarea listei principalelor servicii de tipărire prestate cel mult în ultimii 3 ani, cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi.

Data limită de primire a ofertelor expiră luni, 3 octombrie, ora 15.00, data limită de evaluare a ofertelor fiind vineri, 28 octombrie, ora 18.00.

Finanţarea acestui contract se asigură de la bugetul de stat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro