Mergi la conţinutul principal

Prefectura a făcut comandă pentru buletinele de vot

Prefectura judeţului Brăila a lansat în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) procedura de achiziţie publică pentru desemnarea firmei care va tipări buletinele de vot la alegerile locale din iunie, pentru judeţul nostru. Potrivit anunţului, procedura aleasă este selecţia de oferte cu unic criteriu "preţul cel mai scăzut". Valoarea contractului lansat în SEAP este de 285.780 lei, preţ sub nivelul căruia se aşteaptă oferte din partea firmelor interesate. În total, este vorba despre aproximativ 990.000 de buletine de vot, adică 330.000 buletine pentru fiecare din cele trei tipuri necesare: pentru primar, Consiliul Local Municipal şi, în fine, pentru Consiliul Judeţean. Estimarea preţului pentru acest contract s-a făcut prin actualizarea preţului unitar plătit la alegerile din 2012 pentru un buletin de vot cu indicele lunar al preţurilor de consum. Astfel, s-a ajuns de la 0,0433 lei/filă buletin de vot format A4 faţă-verso, faţă de 0,04 lei/filă cât a fost preţul de atribuire în urmă cu 4 ani. Numărul de buletine ce vor fi comandate este estimativ pentru că volumul final al comenzii va fi comunicat la momentul semnării contractului. Trebuie precizat că hârtia necesară printării va fi asigurată de Imprimeria Naţională. De asemenea, imprimarea, depozitarea şi transportul buletinelor de vot se va face cu pază de la Ministerul Administraţiei şi Internelor, cheltuielile de transport revenind prestatorului.
Ofertanţilor li se cere constituirea unei garanţii de participare în cuantum de 5715,6 lei, iar câştigătorul procedurii are obligaţia constituirii unei garanţii de bună execuţie reprezentând 10% din preţul contractului fără TVA.
Ofertanţii trebuie să facă dovada că au mai derulat contracte ce au avut ca obiect prestare de servicii de tipărire, furnizare buletine de vot, pliante, ziare, tipizate etc. Data limită de primire a ofertelor expiră miercuri, 20 aprilie, ora 15.00, iar data limită de evaluare a ofertelor este vineri, 29 aprilie, ora 18.00.
Mai trebuie adăugat că finanţarea acestui contract se asigură de la bugetul de stat.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro