Mergi la conţinutul principal

Prefectura a cerut, Ministerul Afacerilor Interne a fost de acord! Clădirea de la Pașapoarte, modernizată cu bani de la CNI

* anunţul a fost făcut de  prefectul Cătălin Boboc, pe reţelele de socializare, bucuros că MAI a aprobat solicitarea Prefecturii Brăila pentru realizarea investiţiei prin Compania Naţională pentru Investiţii * Boboc a punctat şi că solicitarea pentru fosta clădire a Finanţelor Publice se află la avizare

 

 

Prefectul Cătălin Boboc a obţinut acceptul Ministerului Afacerilor Interne pentru reabilitarea clădirii de pe Calea Galați unde funcţionează Serviciul de Eliberări Paşapoarte şi Permise Auto, cu bani de la Compania Naţională de Investiţii (CNI). Acesta a făcut anunţul pe reţelele de socializare, ieri, punctând totodată că şi solicitarea pentru clădirea în care au funcţionat Finanţele, din zona Piaţa Traian, Casa inginer C.S. Budeanu, pe care Boboc intenţionează să o transforme pe viitor în sediul Prefecturii Brăila, se află la avizare atăt la MAI, cât şi la Ministerul de Finanţe.

”Veşti bune de la Ministerul Afacerilor Interne! A fost aprobată solicitarea Instituţiei Prefectului-Judeţul Brăila pentru realizarea investiţiei prin C.N.I. privind includerea în Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, Subprogramul «Reabilitare, modernizare, dotare şi extindere investiţie» pentru sediul serviciilor publice comunitare din subordinea instituţiei. În acelaşi timp, ministerul sprijină demersul privind preluarea imobilului Casa inginer C.S. Budeanu, din administrarea Ministerului Finanţelor Publice, un proiect de hotărâre de Guvern fiind în avizare în acest moment. Este vorba despre clădirea din str. Braşoveni, la nr. 36, o bijuterie arhitectonică lăsată în paragină, ce datează în planul urbei încă din 1867, pe care mi-am exprimat intenţia de a o reabilita, moderniza astfel încât să întregească ansamblul arhitectural din centrul istoric şi să-i redăm astfel şi o funcţionalitate- sediu al Instituţiei Prefectului-Judeţul Brăila, a declarat Boboc.

Reamintim că, luna trecută, sursa citată a precizat că îşi doreşte ca Prefectura Brăila să preia în administrare clădirea monument istoric din zona Piaţa Traian şi să încerce să o reabiliteze prin Compania Naţională pentru Investiţii, astfel încât instituţia pe care o reprezintă, să aibă propriul sediu în viitorul apropiat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro