Mergi la conţinutul principal

Prefectul Brăilei promite audiențe în județ

* într-un comunicat de presă emis recent, Prefectura Brăila anunță că, de luna viitoare, vor fi organizate audiențe în județ, dar și întâlniri cu primarii

 

Prefectura Brăila schimbă modul de lucru în ceea ce privește organizarea audiențelor. Potrivit unui comunicat de presă, reprezentantul Guvernului în teritoriu bifează o premieră la nivel local privind armonizarea relației dintre brăileni și administrația publică. Iulian Timofei va organiza, începând cu luna iunie, la cerere, sesiuni de audiențe cu cetățenii direct la primăriile din județ, ocazie cu care va derula și întâlniri cu primarii respectivelor UAT-uri.

Începând de luna viitoare vor fi organizate audiențe ale Instituției Prefectului-Județul Brăila cu cetățenii din mediul rural, iar în paralel, și întâlniri cu primarii, acțiuni gândite cu scopul armonizării relației dintre cetățean și administrația publică locală prin informarea directă asupra calității serviciilor furnizate de către instituțiile publice, precum și identificarea problemelor cu care se confruntă brăilenii din mediul rural”, a declarat prefectul județului, Iulian Timofei.

Conform informațiilor transmise, înscrierea în audiență prin întâlnire directă cu petiționarii din mediul rural se va derula conform prevederilor art. 28 din O.M.A.I. nr. 33/2020 privind activitățile de soluționare a petițiilor, primire în audiență și consiliere a cetățenilor. Solicitantul va adresa conducerii o cerere de primire în audiență, formularul online fiind disponibil pe site-ul instituției, la secțiunea ”Contact-Audiențe”.

În cazul în care conducerea instituției dispune aprobarea cererii, solicitantul va fi informat telefonic asupra modalității de desfășurare a audienței, respectiv locația, data și ora stabilită pentru desfășurarea întâlnirii cu persoana care ține audiența”, după cum se mai precizează în comunicatul de presă transmis de Instituția Prefectului-Județul Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro