Mergi la conţinutul principal

Prefectul Boboc, apel la brăileni să nu iasă la grătare de 1 Mai

* Cătălin Boboc îi îndeamnă pe cetățeni să sărbătorească acasă Ziua Muncii, pentru a evita astfel posibile îmbolnăviri cu COVID-19 * de 1 Mai, Poliția va fi prezentă în număr mare pe străzi

 

 

Anul acesta, clasicul 1 Mai petrecut în aer liber, la un grătar, va fi sărbătorit acasă, pentru a evita astfel răspândirea unor posibile infecții cu COVID-19. Aceasta este recomandarea autorităților, prefectul Brăilei, Cătălin Boboc, lansând un apel la brăileni să respecte în continuare măsurile impuse prin Ordonanțele Militare.

”Eu îmi doresc, îi rog și le solicit la modul cel mai imperativ brăilenilor, pentru weekendul care urmează, să fie la fel de responsabili cum au fost de Paște. Atunci oamenii au fost destul de receptivi și înțelegători. Și decât să facem acum mici sărbători de 1 Mai, haideți să facem cu toții una mare la final, ca să fim siguri că am trecut cu bine peste această pandemie. Că altfel e posibil să ne bucurăm foarte puțin de 1 Mai și în acest weekend și apoi să plângem cu toții nu știu cât timp. Ar fi foarte bine să încercăm să evităm să ieșim la grătare. Să facem un efort cu toții”, ne-a declarat prefectul Brăilei.

Boboc ne-a mai spus că pentru weekendul de 1 Mai forțele de ordine vor fi prezente într-un număr și mai mare pe străzi, iar toate zonele în care se pot aduna brăilenii vor fi atent monitorizate.

”Sperăm să monitorizăm degeaba și că nu va fi nimeni acolo. Îmi doresc să nu aplicăm nicio sancțiune weekendul acesta că nu aceasta este intenția. Și apropo de cei care susțin că există un plan de amenzi în această perioadă, vă asigur că nu există așa ceva. Am convenit de la bun început să fim intransigenți când vine vorba de respectarea regulilor pe timp de pandemie și așa a fost. Nu e vinovat polițistul care aplică o sancțiune, ci cel care nu a respectat regulile”, a explicat acesta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro