Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Precizari ale Guvernului privind actiunea lui Tariceanu la Prima Broadcasting

Premierul Calin Popescu Tariceanu detinea actiunea la Prima Broadcasting Group de la infiintarea fostului post Radio Contact, iar valoarea de vinzare a acesteia, de 10.000 euro, deriva din faptul ca ii conferea drept de preemptiune pentru restul titlurilor, potrivit Biroului de presa al Guvernului.
Actiunea nu a fost cumparata, ci facea parte din pachetul pe care Tariceanu il detinea la fostul Radio Contact, actual Kiss FM, de cind a infiintat acest post de radio, se arata intr-un comunicat al Guvernului transmis, marti, agentiei MEDIAFAX.
Premierul a vindut actiunile la Radio Contact in urma cu citiva ani, dar a pastrat o actiune cu valoare simbolica care ii dadea dreptul de preemptiune, daca noul proprietar, Prima Broadcasting Group, decidea sa revinda acel pachet, se precizeaza in comunicat.
In a doua jumatate a anului trecut, Tariceanu a vindut actiunea direct firmei Prima Broadcasting Group, care detine pachetul majoritar la Kiss FM.
In declaratia sa de avere actualizata, premierul Tariceanu a precizat ca a vindut actiunea pentru 10.000 de euro. In declaratia anterioara, completata la jumatatea anului trecut, premierul mentiona ca detine o actiune la aceasta societate, cu o valoare la zi de 2.500 lei vechi.
Recent, premierul a explicat ca a decis sa vinda titlul respectiv dupa ce societatea si-a schimbat denumirea in Kiss FM, considerind ca pastrarea unei astfel de actiuni nu se mai justifica.
El a precizat ca suma de 10.000 euro primita in schimbul actiunii a fost stabilita in urma negocierilor cu proprietarul pachetului majoritar.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii