Mergi la conţinutul principal

Preşedintele CJ Brăila, mulţumit de felul cum au acţionat medicii brăileni după carnagiul de la Baldovineşti

Preşedintele CJ, Viorel Mortu, a ţinut să aprecieze modul în care s-a intervenit, cu maximă eficienţă, după ce s-a produs tragedia de la Baldovineşti. El a spus că a urmărit cu maximă atenţie totul, iar spitalul s-a comportat exemplar. "A fost totul bine pus la punct, fără bâlbâieli, fără dat cu stângul în dreptul, ceea ce arată că este o foarte bună pregătire profesională, sunt mulţumit de modul în care s-a lucrat atunci. La ora 10.30, totul era echilibrat din punctul de vedere al răniţilor".
Directorul Iugulescu a ţinut să arate faptul că Brăila nu s-a mai confruntat cu un accident colectiv, cu zeci de răniţi, din anii 79 - 80. El a spus că atunci a fost un accident colectiv major, la combinatul de celuloză şi hârtie, un lanţ de tramvaie s-a ciocnit. "Pot să spun că atunci Brăila s-a mai confruntat cu un eveniment de amploarea celui care a fost acum, cu 20-30 victime. De atunci nu am mai avut un eveniment de o amploare aşa de mare, privind traumatologia, dar am făcut faţă, am primit mulţumiri de peste tot, şi în final totul s-a terminat cu bine. Eu, sincer, am foarte mare încredere în corpul medical brăilean".
Totodată, dr. Iugulescu a ţinut să se refere şi la modul exemplar în care au reacţionat bolnavii din spital, care aşteptau să fie consultaţi de un medic, atunci când au venit cei 23 de răniţi, într-un scurt interval, 10-15 minute. "UPU era în activitate şi toţi pacienţii au înţeles ce s-a întâmplat, s-au retras, au avut decenţă, au păstrat respectul faţă de actul medical, am procesat toţi accidentaţii după care am preluat pacienţii obişnuiţi. Nu a fost niciun fel de protest sau nemulţumire".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro