Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Praktiker" Braila isi deschide azi portile

Incepind de astazi, brailenii au posibilitatea sa aleaga dintre cele peste 40.000 de produse si solutiile pentru casa si gradina, oferta completa a magazinului "Praktiker". Construit si amenajat intr-o perioada de doar 4 luni, magazinul are un spatiu de vinzare de aproximativ 6.500 mp si o parcare disponibila de 250 de locuri. Investitia in valoare de aproximativ 8 milioane de euro, apartine "Praktiker Romania" liderul pietei locale "do-it-yourself" care a inaugurat, ieri, noul magazin amplasat pe strada 1 Decembrie 1918 la nr. 60, al 14-lea din reteaua "Praktiker". La eveniment, alaturi de conducerea companiei, au participat reprezentanti ai autoritatilor locale, precum si din partea mediului local de afaceri.
"Ne bucuram ca sintem acum mai aproape de clientii din Braila. Pe linga oferta diversificata de produse, noi le putem pune la dispozitie intregul suport in gasirea solutiilor potrivite pentru proiectele de amenajare. Cei peste 100 de membri ai echipei din magazinul nostru sint pregatiti sa le ofere oricind vizitatorilor sfaturile de care au nevoie", a declarat Guenter Vosskaemper, directorul general al "Praktiker Romania". Oferta de produse din magazin include materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior, accesorii sanitare, articole de mobilier, produse electronice si electrocasnice, articole pentru amenajarea si intretinerea gradinii. Acestora li se adauga gama de servicii adaptate, la care clientii au acces direct in magazin: comenzi speciale, combinare cromatica pentru vopsele, servicii financiare, transport, garantie retur, debitare lemn, servicii de cusut.
Magazinul isi primeste vizitatorii incepind de astazi, programul de lucru fiind de luni pina simbata intre orele 8.30 - 21.00, iar duminica intre 9.00 si 18.00.
Anul 2006 a fost unul dinamic pentru "Praktiker Romania", in planul de extindere fiind prevazuta deschiderea a 5 magazine noi. Astfel dupa Tirgu-Mures, Satu Mare si Braila, este programata deschiderea a inca doua magazine in Baia Mare si Bucuresti (al treilea din capitala).
"Praktiker Romania" a deschis primul magazin in Bucuresti - Voluntari in septembrie 2002, un an mai tirziu compania adaugind 3 noi locatii in lantul propriu: Bucuresti - Militari, Cluj-Napoca si Ploiesti. In 2004 inca 3 magazine au fost deschise in Bacau, Brasov si Timisoara, in timp ce in 2005 reteaua s-a extins cu inca alte 4 locatii: Oradea, Constanta, Craiova si Arad.
Grupul germen Praktiker Bau- und Heimwerkermarkte Holding AG a fost fondat in 1978 si detine aproximativ 340 de magazine "Praktiker" in 8 tari din Europa: Germania, Romania, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Turcia, Grecia si Luxemburg.

Super concert la Praktiker

Important de mentionat este ca in aceasta seara, pe platforma magazinului, cu incepere de la ora 19.30, brailenii sint asteptati la un super concert organizat de "Praktiker" cu ocazia deschiderii oficiale a magazinului din Braila. Vor avea astfel ocazia sa urmareasca in concert doua trupe cunoscute: Zdob si Zdub si Spitalul de Urgenta. Intrarea este libera.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii