Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prabusirea unui pod in Vietnam provoaca moartea a 60 de persoane

Cel putin 60 de muncitori au fost ucisi si 100 sint dati disparuti dupa ce un pod, la constructia caruia lucrau in orasul Can Tho din sudul Vietnamului, s-a prabusit miercuri, citeaza Reuters declaratiile politiei si ale unui antreprenor.
Televiziunea de stat Vietnam TV a difuzat imagini cu structura de beton si otel care s-a prabusit in orasul Can Tho si a informat ca inca sint victime prinse sub darimaturi. Orasul se afla la 170 de kilometri sud de centrul comercial al tarii, Ho Chi Min.
Publicatia online VnExpress i-a citat pe oficialii de la Hanoi care au declarat ca esafodajul unor sectiuni ale podului peste riul Hau s-a prabusit in jurul orei locale 08.30 (04.30 ora Romaniei), cind muncitorii tocmai isi incepusera tura.
"Am auzit o explozie puternica si apoi am vazut un nor de praf si am auzit tipetele muncitorilor prinsi sub darimaturi," a citat ziarul un inginer care se afla la fata locului.
Autoritatile din Can Tho au declarat ca aproximativ 250 de ingineri si muncitori angajati la trei antreprenori japonezi - Taisei, Kazima si NipponSteel - se aflau la locul constructiei in momentul accidentului.
Cel putin 40 dintre ei au fost transportati la spitalul din Can Tho.
Nu se stie inca daca printre victime se afla si cetateni japonezi.
Riul Hau este unul dintre cei noua afluenti ai riului Mekong, in care se varsa la granita de sud a Vietnamului cu Cambodgia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii