Skip to main content

Potrivit raportului de analiza, gruparea sportiva braileana a obtinut 197 de medalii, fata de 109 planificate

In cadrul unei festivitati desfasurate vineri la restaurantul Sport, Clubul Sportiv Municipal si Directia pentru Sport a Judetului si-au prezentat rapoartele de activitate din anul 2006.
Directoarea CSM-ului Tinca Amza a facut o succinta trecere in revista a rezultatelor obtinute de catre cele sapte sectii sportive ale gruparii pe care o conduce, mentionind faptul ca sportivii acesteia au depasit cu mult asteptarile: "Au fost planificate 109 medalii si s-au obtinut aproape dublu, 197, fapt ce demonstreaza ca s-a lucrat cu multa tragere de inima. Intr-o ierarhie a cuburilor si asociatiilor CSM-ul se afla pe locul al 33-lea, din 805 cite sint inregistrate oficial, iar in clasamentul ANS-ului se afla pe pozitia a 16-a. Rezultatele sint foarte bune si ele reflecta munca depusa de sportivii si antrenorii nostri".
Activitatea DSJ in anul 2006 s-a derulat in conformitate cu Strategia Generala de Organizare si Dezvoltare a Activitatii de Educatie Fizica si Sport din Romania, iar principalele obiective au fost urmatoarele: 1. Dezvoltarea sportului de performanta, 2. Dezvoltarea sportului de masa, 3. Dezvoltarea sportului scolar in cadrul asociatiilor sportive scolare, 4. Formarea si perfectionarea resurselor umane, 5. Modernizarea si dezvoltarea bazei materiale existente, 6. Promovarea valentelor cultural-educative ale sportului si educatiei fizice, a spiritului de toleranta si fair play si a luptei impotriva dopajului si violentei in sport.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu