Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Potrivit raportului de analiza, gruparea sportiva braileana a obtinut 197 de medalii, fata de 109 planificate

In cadrul unei festivitati desfasurate vineri la restaurantul Sport, Clubul Sportiv Municipal si Directia pentru Sport a Judetului si-au prezentat rapoartele de activitate din anul 2006.
Directoarea CSM-ului Tinca Amza a facut o succinta trecere in revista a rezultatelor obtinute de catre cele sapte sectii sportive ale gruparii pe care o conduce, mentionind faptul ca sportivii acesteia au depasit cu mult asteptarile: "Au fost planificate 109 medalii si s-au obtinut aproape dublu, 197, fapt ce demonstreaza ca s-a lucrat cu multa tragere de inima. Intr-o ierarhie a cuburilor si asociatiilor CSM-ul se afla pe locul al 33-lea, din 805 cite sint inregistrate oficial, iar in clasamentul ANS-ului se afla pe pozitia a 16-a. Rezultatele sint foarte bune si ele reflecta munca depusa de sportivii si antrenorii nostri".
Activitatea DSJ in anul 2006 s-a derulat in conformitate cu Strategia Generala de Organizare si Dezvoltare a Activitatii de Educatie Fizica si Sport din Romania, iar principalele obiective au fost urmatoarele: 1. Dezvoltarea sportului de performanta, 2. Dezvoltarea sportului de masa, 3. Dezvoltarea sportului scolar in cadrul asociatiilor sportive scolare, 4. Formarea si perfectionarea resurselor umane, 5. Modernizarea si dezvoltarea bazei materiale existente, 6. Promovarea valentelor cultural-educative ale sportului si educatiei fizice, a spiritului de toleranta si fair play si a luptei impotriva dopajului si violentei in sport.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii