Mergi la conţinutul principal

Posturi scoase la concurs, din sursă externă, la Poliţia Brăila

* Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila scoate la concurs 39 de posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie * înscrierile se fac până la data de 12 iulie, iar în data de 3 septembrie va fi desfăşurată proba scrisă, după susţinerea celorlalte probe

 

 

 

 

Posturi scoase la concurs la Poliţia Brăila. Poliţia Română scoate la concurs 2.212 posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie, precum şi de personal contractual, prin încadrare directă din sursă externă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Brăila scoate la concurs 39 de posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie, prin încadrare directă din sursă externă.

Potrivit datelor transmise de la IPJ Brăila, înscrierile au început din data de 29 iunie şi se fac până pe 12 iulie, inclusiv în zilele nelucrătoare, până la data de 12.07.2022, doar până la orele 16:00, exclusiv online la adresa de e-mail: sursaexterna@br.politiaromana.ro. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente. “Posturile scoase la concurs sunt în specialităţile comunicaţii şi informatică, rutieră, ordine publică, logistică, siguranţă şcolară, resurse umane, acţiuni speciale, reţinere şi arestare preventivă şi pregătire profesională”, se arată în comunicatul IPJ Brăila.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al I.P.J. Brăila, secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: http://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

În perioada 8 - 29 august se va desfăşura proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice, respectiv proba practică, în funcţie de posturile pe care se candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 3 septembrie va fi desfăşurată proba scrisă, de tip test grilă.

Reprezentanţii IPJ Brăila urează succes tuturor candidaţilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro