Mergi la conţinutul principal

Posturi de lector de limba romana la Universitati din China si Slovenia

Profesorii de limba romana cu gradul didactic I pot candida pentru ocuparea posturilor de lector la Universitatea din Beijing-China si Universitatea din Ljubljana-Slovenia, anunta Institutul Limbii Romane, din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii. In vederea participarii la concurs, candidatii trebuie sa indeplineasca anumite conditii. In primul rind, candidatii trebuie sa fie cetateni romani cu domiciliul stabil in Romania, sa fi absolvit facultatea de limba si literatura romana si sa fie cadre didactice in invatamintul preuniversitar acreditat, cu contract de munca pe perioada nelimitata. De asemenea, cei care doresc sa fie lectori la Universitatile din Beijing sau Ljubljana, trebuie sa aiba o experienta de minimum opt ani la catedra in specialitatea principala, sa aiba activitate didactica si stiintifica si sa cunoasca cel putin o limba de circulatie internationala.
In privinta dosarelor de concurs, acestea trebuie sa contina obligatoriu cerere de inscriere cu precizarea postului pentru care candideaza, fotocopie dupa diploma de absolvire a facultatii si curriculum vitae in limba romana si intr-o limba straina. La aceste documente candidatii vor atasa lista de lucrari publicate, copie dupa certificatul de obtinere a gradului I si un proiect in legatura cu activitatea pe care urmeaza sa o desfasoare, redactat in limba romana si intr-o limba de circulatie internationala. Pentru ca dosarul sa fie complet, acesta trebuie sa contina aprobarea inspectoratului scolar general si/sau a conducerii scolii unde lucreaza candidatul, cu mentiunea pastrarii locului de munca, precum si trei recomandari in limba romana si intr-o limba straina. Documentele indosariate intr-un plic pot fi depuse personal sau trimise prin posta la sediul Institutului Limbii Romane, Str. Spiru Haret nr. 12, Bucuresti, sector 1, cam. 89, pina la data de 13 martie 2007, data postei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu