Mergi la conţinutul principal

Postul de manager al Spitalului Județean, scos la concurs

* concursul va avea două etape, o etapă de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor pentru a putea participa la concurs și o altă etapă de susținere a proiectului de management *  înscrierile se fac până pe 19 februarie

 

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Brăila organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager, post pe care se află în prezent Delia Râșnoveanu. Reamintim că mandatul acesteia a expirat în luna decembrie 2020 și a fost prelungit pentru o perioadă de trei luni, timp în care, iată, se va organiza un concurs.

Conform anunțului postat pe 21 ianuarie pe site-ul spitalului, la concurs se pot înscrie persoanele care îndeplinesc, printre altele, următoarele condiții:

- Sunt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic

- Sunt absolvenți sau urmează cursuri de perfecționare în management sau manager sanitar, agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordin al Ministerului Sănătății, ori sunt absolvenți au unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizată într-o instituție de învățământ acreditată, potrivit legii

- Au cel puțin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată.

Concursul va avea două etape, care se vor deasfășura la sediul Spitalului. Prima etapa constă în verificarea îndeplinirii de către candidați a condițiilor cerute, etapă ce este eliminatorie, iar a doua etapă presupune susținerea și evaluare a proiectului de management. Temele proiectului de management sunt: planificarea și organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului; siguranța și satisfacția pacientului; managementul calităților serviciilor medicale; managementul resurselor umane; performanța clinică și financiară a activităților spitalului. Fiecare candidat își poate alege o temă din cele 5 și susține proiectul de management. De altfel, pe 25 ianuarie, la ora 11.00, candidații interesați pot efectua vizite în cadrul spitalului, sub îndrumarea directorului medical, pentru a se informa cu privire la problemele de la fața locului.

În ceea ce privește calendarul de concurs, până pe 19 februarie se pot depunde dosarele de înscriere și proiectul de management. Pe 22 februarie are loc selecția dosarelor și afișare rezultatelor, la sediul spitalului și pe site. Pe 23 februarie se pot depune contestații și pe 25 februarie are loc rezolvarea constestațiilor și afișarea rezultatelor selecției dosarelor. Pe 2 martie, ora 11.00, va avea loc susținerea proiectului de management de către candidați. În aceeiași zi se vor afișa și  rezultate. Pe 3 martie se pot depune contestații, iar pe 4 martie se vor soluționa și vor fi afișate rezultatele finale.  Punctajul maxim aferent probei de susținere a proiectului de management este 10, iar punctajul minim de promovare este 7.

Concursul pentru ocuparea funcției de manager se organizează de către Consiliul de Administrație al spitalului și se desfășoară la nivelul acestuia. Nu pot participa la concurs membrii Consiliului de Administrație. Nu pot face parte din comisia de concurs și de soluțiomare a contestațiilor persoane care au soț/soție, rude sau afini până la gradul al IV-lea inclusiv în rândul candidaților sau aflate în raporturi cu caracter patrimonial cu oricare dintre candidați.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro