Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Porumboiu: Vasluiul nu se va preda in fata Stelei

Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, joi, ca gruparea pe care o patroneaza nu va ceda in fata Stelei, in meciul din ultima etapa a Diviziei A, in care s-ar putea decide campioana Romaniei.
"In o mie de ani nu va da Vasluiul meciul Stelei. Vasluiul nu e la caruta vreunui club mare din Bucuresti. E greu sa nu fii, dar noi rezistam. Poate fi cu vreun jucator... Daca se va gasi vreun ticalos in echipa care sa faca asa ceva, vom vedea. Dar eu cred in antrenorul Rednic si toata lumea sa fie sigura ca se va juca pe teren cu Steaua. Pe mine nu ma intereseaza cine va juca in Liga Campionilor", a spus Porumboiu, dupa iesirea din sediul DNA, unde a fost audiat in cazul telefoanelor inregistrate de presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov.
Adrian Porumboiu a precizat ca nu este convins ca Mircea Rednic va pregati formatia Dinamo in sezonul viitor. Fostul arbitru international spune ca nu are nicio legatura cu speculatiile prin care o infringere a Vasluiului in fata Stelei ar permite echipei Dinamo participarea in Cupa UEFA, la conducerea careia s-ar afla Mircea Rednic, din sezonul viitor. "Nu stiu daca Rednic va fi la Dinamo. Cind va semna la Dinamo, vom discuta. Orice fel de speculatii cu trecerea lui Rednic la Dinamo si o infringere in fata Stelei a Vasluiului nu au legatura cu mine", a spus omul de afaceri din Vaslui.
De asemenea, Porumboiu considera ca Dinamo a gresit facind publice negocierile cu Mircea Rednic. "E o greseala din partea clubului Dinamo. Nu trebuia, cu doua etape inainte de finalul campionatului, sa faca publice aceste lucruri. Se nasc fel de fel de speculatii si nu e bine", a adaugat Porumboiu.
Oficialul vasluian isi doreste ca arbitrul care va fi desemnat la meciul FC Vaslui - Steaua sa arbitreze asa cum o facea el in vremea cind era in activitate. "Vreau ca arbitrii sa arbitreze asa cum o faceam eu, corect. Nu mi-e frica de arbitraj. Toata lumea zice ca am pus presiune pe arbitri. Am pus atita presiune ca in tur sint vreo 14 puncte, iar in retur vreo 8 pierdute de Vaslui pe mina arbitrilor", a conchis Porumboiu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii