Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Porumboiu: Cred ca Rednic va ramine la Vaslui si in sezonul viitor

Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, crede ca antrenorul Mircea Rednic va ramine si in sezonul viitor la conducerea tehnica a formatiei moldovene, in ciuda informatiilor potrivit carora acesta ar urma sa pregateasca echipa Dinamo, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Porumboiu a mentionat ca Rednic a avut o serie de discutii cu conducatorii FC Dinamo, fara a ajunge insa la un acord. "Rednic nu a semnat nimic pina in momentul de fata. Este antrenorul Vasluiului cel putin pina la finalul campionatului. Insa cred ca Mircea va ramine la Vaslui si in sezonul viitor", a declarat, luni, Adrian Porumboiu.
Finantatorul vasluian sustine ca inca nu a cautat un eventual inlocuitor pentru Rednic. "Eu nu am discutat cu nimeni. Ce-s nebun? Rednic este antrenor la Vaslui si atita timp cit este pe banca echipei nu pot sa caut pe altcineva", a subliniat fostul arbitru.
Adrian Porumboiu a reafirmat ca FC Vaslui va juca numai pe teren meciul cu Steaua, din ultima etapa a Diviziei A, care ar putea decide campioana Romaniei. "In o mie de ani Vasluiul nu va da meciul Stelei. Echipa nu este la caruta vreunui club mare din Bucuresti. E greu sa nu fii, dar noi rezistam. Toata lumea sa fie sigura ca se va juca pe teren cu Steaua. Pe mine nu ma intereseaza cine va evolua in Liga Campionilor", a punctat oficialul vasluian. De asemenea, Porumboiu a respins ideea ca antrenorul Mircea Rednic va inlesni "ros-albastrilor" o victorie care ar ajuta pe Dinamo sa ocupe un loc ce i-ar asigura prezenta in Cupa UEFA in sezonul 2006/2007, cind actualul tehnician vasluian ar putea antrena formatia din Soseaua Stefan cel Mare.
Porumboiu a mai spus ca isi doreste ca FC Vaslui sa aiba in sezonul 2006/2007 un buget "mult mai mare" fata de cel din acest an, care s-a ridicat la 3 milioane de dolari. "Deocamdata imi doresc sa scapam de retrogradare. Sezonul viitor vom avea altfel de emotii, de mijlocul clasamentului. Bugetul pentru sezonul urmator va fi mult mai mare, dar la fel si pretentiile", a explicat finantatorul vasluian.
Suporterii echipei FC Vaslui au postat pe site-ul oficial al clubului, www.fcvaslui.ro, mai multe mesaje prin care ii cer antrenorului Mircea Rednic sa ramina si in sezonul urmator la conducerea tehnica a formatiei moldovene. "Rednic vrem sa ramii la FC Vaslui" si "Buletin de Vaslui pentru Rednic" sint doua dintre mesajele postate de fanii vasluieni, care spera sa fie prezenti in numar cit mai mare la meciul din deplasare cu FCM Bacau, din etapa a XXIX-a a Diviziei A, pentru a-i cere tehnicianului sa nu paraseasca echipa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii