Mergi la conţinutul principal

Portofel pierdut în Stațiunea Lacu Sărat, înapoiat proprietarei cu ajutorul jandarmilor

O brăileancă în vârstă de 53 de ani și-a recuperat portofelul pierdut in Stațiunea Lacu Sărat datorită unui cetățean cu spirit civic care l-a găsit și l-a predat unui echipaj al Jandarmeiriei. Jandarmii au reușit să o identifice rapid pe femeia care încă se afla prin zonă, căutându-și bunul pierdut.

”Colegii aflați în serviciu la Postul de Jandarmi din Stațiunea Balneoclimaterică Lacu Sărat au avut astăzi, 9 septembrie, î jurul orei 17:00, o misiune mai puțin obișnuită: un portofel pierdut trebuia să-și regăsească urgent proprietara. Ceea ce-l făcea de neprețuit nu erau banii din el, ci documentele personale ale proprietarei și, printre care și cardul de sănătate. Portofelul a fost găsit, inițial, de un alt cetățean cu spirit civic care l-a predat de îndată colegilor noștri din stațiune. După ceva timp, a fost găsită și proprietara acestuia, care se afla prin zonă, căutându-și bunul personal pierdut într-o clipă de neatenție. Portofelul a fost predat femeii, o brăileancă în vârstă de 53 de ani, în baza unui proces verbal, iar aceasta le-a mulțumit jandarmilor, cu o strângere prietenoasă de mână. Vă recomandăm să fiți vigilenți la bunurile personale! Nu întotdeauna se întâmplă să fie prin zonă oameni bine intenționați sau vreun echipaj de jandarmerie, poliție etc.! Iar dacă sunteți cel care găsește un obiect pierdut, predați-l cât mai repede organelor abilitate, pentru a fi găsit posesorul. Cu siguranță, proprietarul are nevoie de acel obiect și îl caută neîncetat, mai ales când vorbim de documente personale ori bunuri de valoare”, a transmis Jandarmeria Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro