Mergi la conţinutul principal

Portarul Roberto Ionuţ Chirilă, selecţionat în lotul României U15

este prima convocare la naţionala de juniori pentru jucătorul Daciei Unirea •Acum totul depinde de el. Eu cred că o să se impună pentru că are calităţi”, spune profesorul Cătălin Teodor

 

Unul dintre componenţii echipei de juniori B ai Daciei Unirea, Roberto Ionuţ Chirilă a fost convocat la o acţiune a naţionalei U15, care are loc în aceste zile  la Piatra Neamţ. Jucătorul brăilean, format de profesorul Cătălin Teodor, se află la Piatra Neamţ de pe 16 februarie. După o săptămână de antrenamente sub comanda lui Costel Enache, jucătorii care alcătuiesc naţionala României U15, cea mai tânără selecţionată a României în 2017, au disputat marţi primul amical cu Republica Moldova, meci încheiat la egalitate, 1-1. Astăzi, tot la Piatra Neamţ are loc del de-al doilea joc dintre cele două naţionale. “După ce a participat la mai multe acţiuni de selecţie Chirilă a fost cooptat în lotul naţional la această categorie de vârstă de selecţionerul Costel Enache. Acum totul depinde de el. Eu cred că o să se impună pentru că este un jucător cu calităţi fizice, el loveşte mingea foarte bine cu ambele picioare şi este un copil serios”, a declarat profesorul Cătălin Teodor, cel care l-a descoperit şi format pe jucător. Conform precizărilor făcute de sursa citată, la Dacia Unirea mai sunt jucători care pot face pasul la naţionalele de juniori. “La acţiunile de selecţie, în afară de Chirilă, de la Dacia Unirea, au mai participat doi jucători, Păvălache şi Gabriel Ion, însă aceştia au ajuns doar până la acţiunea semifinală. Au fost la un pas de realizarea obiectivului, însă la naţionalele de juniori selecţia este continuă. Unii fotbalişti care confirmă sunt păstraţi în lot alţii pleacă, iar în locul lor ajung alţi copii talentaţi. Eu sunt convins că pe viitor şi alţi jucători brăileni vor ajunge în loturile naţionale”, a declarat profesorul Cătălin Teodor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro