Mergi la conţinutul principal

Popa, alături de primarii PNL la Guvern: proiect semnat pentru modernizare de drumuri în Scorțaru Nou de 8 milioane lei

* președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a anunțat că l-a însoțit pe primarul comunei Scorțaru Nou, Nicușor Vasilache, la Ministerul Dezvoltării, unde acesta a semnat contractul pentru finanțarea unui proiect important pentru localitatea sa * este vorba despre modernizarea de drumuri de interes local în Scorțaru Nou, proiect finanțat prin ”Anghel Saligny”, în valoare de 8 milioane lei

 

 

 

Liderul PNL Brăila, parlamentarul Alexandru Popa, a ținut să îl însoțească pe unul dintre primarii din județul nostru la București, pentru a-i fi alături în momentul în care acesta a semnat contractul pentru un proiect important pentru comuna sa. Popa a transmis un comunicat de presă în acest sens, însoțit de fotografii, declarându-se extrem de mândru de realizare. Mai precis, este vorba despre un proiect privind modernizarea de drumuri de interes local în comuna Scorțaru Nou, condusă de liberalul Nicușor Vasilache. Proiectul ce se va realiza prin Programul ”Anghel Saligny”, este în valoarea totală de 8 milioane lei.

”Am fost astăzi (n.r. – joi) alături de primarul comunei Scorțaru Nou, Nicuşor Vasilache, la București, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, unde a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul «Modernizare drumuri de interes local în comuna Scorțaru Nou, județul Brăila», în valoare de 8.000.000 lei. Finanțarea va fi asigurată prin Programul «Anghel Saligny», care este unul asumat integral de PNL. Sunt foarte mulțumit de faptul că primarii liberali sunt implicați în realizarea de proiecte și atragerea de fonduri din programe naționale sau finanțări europene, pentru a rezolva cât mai multe dintre problemele comunităților pe care le conduc. Voi fi mereu alături de ei când este vorba despre aceste proiecte și-i voi sprijini cu tot ce stă în puterile mele, în calitate de parlamentar”, a declarat Popa.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro