Mergi la conţinutul principal

Pompierul Viorel Dima, diagnosticat cu cancer în 2018, are nevoie de ajutor din nou!

• boala a recidivat, iar Viorel a ajuns în Turcia, cu hemoragie internă, fiindu-i afectat ficatul în proporţie de 90% • în prezent, acesta urmează un tratament cu antibiotice puternice, dar i-a fost administrată şi o doză slabă de citostatice • problema care a reapărut odată cu recidivarea bolii este cea a costului tratamentului • Viorel are nevoie de sprijin financiar, iar cei care vor să-l ajute pot dona pe pagina de donaţii creată pe Facebook sau direct în contul soţiei, Loredana Dima

 

Pompierul brăilean Viorel Dima, care a fost diagnosticat cu cancer esofagian cu metastaze la ficat în cursul anului 2018, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, din nou. După ce a urmat un tratament costisitor în Viena, veştile au fost bune pentru o perioadă limitată. Ultimele analize au arătat că boala nemiloasă a recidivat, iar organismul său este foarte slăbit. În urmă cu o săptămână, Viorel a plecat în Istanbul, la Clinica Anadolu, unde medicii fac tot posibilul să-l repună pe picioare.

Apropiaţii ne-au povestit că pompierul a ajuns în Turcia cu o hemoragie internă, iar ficatul îi este afectat aproape în totalitate. Medicii au descoperit o infecţie puternică în organismul lui Viorel şi au luat decizia de a-i administra antibiotice foarte puternice, urmarea fiind administrarea unor citostatice mai slabe. Toate analizele şi tratamentul cu citostatice au costat 10.000 euro, urmând ca doctorii să stabilească, zilele acestea, ce plan de tratament este cel mai potrivit pentru ameliorarea stării de sănătate a pompierului brăilean.

Aceste costuri sunt peste putinţele financiare ale lui Viorel şi familiei sale, bugetul fiind oricum “stors” de tratamentul urmat în Viena. “Descoperit în 2018, cancerul de esofag s-a extins la ficat afectându-l în proporţie de 90 la sută. Ultimul CT a indicat că boala este tot mai răspândită în corp, ficatul fiind foarte afectat, la limita colapsului, cauza fiind hemoragia locală. Viorel a primit o şansă la un spital din Turcia, la clinica Anadolu, din Istanbul. Deşi este foarte slăbit, el vrea să lupte în continuare. Avem nevoie de ajutor, oricât de mic”, au scris prietenii săi pe Facebook.

Viorel vrea să lupte în continuare, chiar dacă organismul său este slăbit. Medicii i-au dat o şansă, haideţi să-i oferim şi noi una, sprijinindu-l financiar în lupta cu boala cruntă ce nu pare că vrea să se lase învinsă. Cei care vor să doneze au două opţiuni la dispoziţie: fie pe pagina de donaţii creată special pentru Viorel Dima, fie direct în contul soţiei sale, Loredana Dima. Pagina de Facebook cu donaţii, unde s-au strâns puţin peste 2.000 lei, poate fi accesată la link-ul: https://www.facebook.com/donate/866313023810144/3052841754728569/.

Pentru donaţii direct în contul soţiei, Dima Loredana, sunt deschise conturile:

-donaţii în lei: RO26BRDE090SV54344450900

-donaţii în euro: RO22BRDE090SV54344530900

Să îl ajutăm pe Viorel să învingă cancerul!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro