Mergi la conţinutul principal

Politistii sint pregatiti pentru alegerile parlamentare

In perioada 28 noiembrie-1 decembrie, sute de politisti vor actiona, atit in municipiu cit si in judet, pentru asigurarea bunei desfasurari a alegerilor parlamentare. Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Braila a decis ca 452 de politisti sa asigure paza celor 148 de sectii de votare, din totalul de 280 de sectii constituite la nivelul municipiului si judetului. De asemenea, zilnic, alti 147 de politisti vor avea atributii exclusiv pe linia mentinerii ordinii si sigurantei publice.
Conform Planului de masuri pe perioada campaniei electorale si a alegerilor parlamentare, care se aplica la nivelul tuturor unitatilor teritoriale de politie, se va acorda o atentie deosebita cooperarii cu celelalte structuri de aplicare a legii, in sensul abordarii integrate pentru asigurarea ordinii si sigurantei in aceasta perioada. Astfel, la nivelul IPJ Braila, s-au constituit colective comune cu structurile teritoriale de jandarmi, urmarindu-se, in special, verificarea, cercetarea si solutionarea, potrivit competentelor, a evenimentelor, incidentelor si a altor situatii care au sau pot avea legatura cu campania electorala ori cu alegerile generale. "Principalele obiective urmarite de politisti in cadrul acestor misiuni sint paza sectiilor de votare, mentinerea ordinii si sigurantei publice si prevenirea unor evenimente negative, precum si aplicarea cu fermitate, corectitudine si echidistanta a prevederilor legale atunci cind se constata incalcari ale legii", a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Politiei brailene.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu