Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politist de frontiera, autorul unei duble tamponari

Trei dintr-o lovitura. Un politist de frontiera din Braila a reusit, luni seara, performanta de a avaria trei masini, dintre care una foarte grav, dupa ce a facut o manevra nefericita, incercind sa vireze pe o strada laterala, in viteza. Soferul a pierdut controlul volanului, a lovit un autoturism din care a ricosat in altul, facindu-l praf.
Politistul de frontiera Dan P., in virsta de 24 de ani, se afla in afara orelor de serviciu, circulind pe strada Scolilor si, la un moment dat, a vrut sa intre pe strada Stefan cel Mare, a facut virajul in viteza si a nimerit intr-o masina Cielo parcata, din care a fost aruncat in alta, un Ford Taunus, aflat in imediata apropiere. Proprietarul Fordului lovit ne-a declarat ca acesta era nou, avind la bord doar citeva sute de km: "Masina era parcata, eu eram in casa, cind m-a sunat cineva si mi-a spus "veniti, ca masina dvs. e urcata pe trotuar!" Si cind am venit, m-am ingrozit, era lovita rau. Din cite am aflat, era un politist de la Politia de Frontiera, era baut, a venit politia, i-a pus fiola si am vazut ca arata 0,73, cam asa ceva. Era noua masina, cum o fi nimerit chiar in ea?!".
Politistii sositi la fata locului l-au pus pe barbat sa sufle in fiola, iar rezultatul a fost fara echivoc: bause. Soferul a fost condus la Spitalul Judetean Corp B, pentru a i se lua doua probe de singe, la interval de o ora. "Fiind testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o concentratie de 0,71 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat. In consecinta, i-au fost recoltate probe biologice de singe, sub aspectul savirsirii infractiunii de conducere a autovehiculului pe drumurile publice in stare de ebrietate", ne-a declarat subinspector Liviu Bontescu, din cadrul Politiei Rutiere Braila.
Politistul de frontiera a refuzat sa discute cu ziaristii, facind un singur comentariu: "Declaratii am dat la politie, daca vreti, cititi declaratia de la politie".
Pentru ca bause, barbatul va trebui sa plateasca acum din buzunar, pentru a-i despagubi pe proprietarii masinilor avariate, fara a pune la socoteala si autoturismul propriu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii