Mergi la conţinutul principal

POLITIC: Videanu, întrebat de ce nu-l vrea Băsescu pe Blaga şef PDL: Nu ştiu dacă nu-l doreşte,nu a spus asta

Liderul PDL Adriean Videanu a susţinut sâmbătă că, în urma competiţiei interne în partid, întreaga formaţiune va câştiga, indiferent cine va fi ales, şi a negat că Traian Băsescu nu l-ar dori pe Vasile Blaga în fruntea democrat-liberalilor.

"Competiţia internă nu va avea un câştigător şi un perdant, va avea un singur câştigător", a susţinut Videanu. El a refuzat însă să comenteze de ce nu s-a reuşit impunea lui Vasile Blaga. "Doamnă, nu aveţi şi altă întrebare? Câştigă PDL în ansamblu, aici nu va fi un câştigător între Boc şi Blaga, cel care va câştiga va fi PDL", a insistat democrat-liberalul.

Întrebat de ce nu-l vrea Traian Băsescu preşedinte al PDL pe Vasile Blaga, Videanu a replicat: "Cine v-a spus chestia asta? Nu ştiu dacă nu-l doreşte, nu v-a spus aşa ceva (preşedintele-n.r.)", a interpretat liderul PDL mesajul prezidenţial.

"Adriean Videanu va răspunde întotdeauna chemării PDL cu expertiza pe care o are", a mai asigurat cel care, până în prezent, a deţinut funcţia de prim-vicepreşedinte.

Preşedintele Traian Băsescu le-a mulţumit sâmbătă lui Adriean Videanu, Theodor Stolojan şi Radu Berceanu că rămân în partid, dar "lasă loc generaţiei mai tinere" şi nu candidează pentru funcţii în PDL, însă şi-a exprimat regretul că Liviu Negoiţă nu a candidat la şefia partidului.

"Vreţi-nu vreţi, se produce şi un schimb de generaţii şi n-aş vrea să închei fără să mulţumesc unor figuri marcante al Partidului Democrat, şi acum ale PDL. Aş vrea să le mulţumesc pentru parteneriatul pe care l-am avut cu ei în interiorul partidului. Îi mulţumesc lui Theodor Stolojan, lui Adriean Videanu şi lui Radu Berceanu", a spus Băsescu, explicând că "deşi rămân în partid, au considerat că generaţia lor trebuie să lase loc generaţiei mai tinere".

"Eu le mulţumesc încă odată pentru parteneriatul cu mine şi pentru parteneriatul cu voi. Vă mulţumesc mult la toţi", a continuat Băsescu.

Băsescu şi-a exprimat şi regretul că Liviu Negoiţă nu candidează pentru funcţii în PDL. "Din păcate nu mai candidează nici Liviu Negoiţă. Mulţumesc, Liviule", a adăugat în final preşedintele.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro